Accu voor een Daihatsu Charade

Een rode Daihatsu Charade

De eerste auto in Europa met een driecilinder viertaktmotor is de Daihatsu Charade welke in 1978 voor het eerst op de markt kwam. Deze compacte Japanner heeft wat moeite gehad om te aarden in Europa maar heeft uiteindelijk vele exemplaren over de wegen rijden tot in het jaar 2000 de laatste van de vierde generatie werden geïmporteerd. Voor elke generatie hebben wij de egschikte accu.  

Daihatsu trok zich terug van de Europese markt en heeft nog een laatste poging gedaan in 2011-2013 met de vijfde generatie Charade. Ziet er bekend uit? Dat klopt! Het is een Toyota Yaris waar de Daihatsu emblemen prijken op de plek waar normaal Toyota staat. Aangezien Daihatsu sinds 1999 in handen is van Toyota is dit niet apart.  

Zowel Daihatsu als Toyota produceren geen eigen accu’s, deze worden altijd van verschillende producenten afgenomen en in de auto’s gemonteerd. Bij Accudeal.nl vind u een mooie selectie van verschillende merken die geschikt zijn voor de Daihatsu Charade.  

Welke accu is geschikt voor jouw Daihatsu Charade?

Zoals eerder beschreven maakt Daihatsu geen accu’s die ze vervolgens in hun auto’s plaatsen. Om de juiste accu voor jouw Charade te vinden kan je je kenteken invullen in de kentekenzoeker. Deze zal een aantal opties geven waarna het belangrijk is om de afmetingen van de oude accu op te meten, te checken wat de capaciteit is en aan welke kant de plus pool zit. Als alles klopt en je hebt de juiste accu geselecteerd zal deze netjes en wel bij je bezorgd worden.  

Daihatsu Charade accu zoeken op kenteken

Vind snel de juiste accu op basis van uw voertuiginformatie
Er zijn voor het kenteken geen resultaten gevonden.
Er zijn geen resultaten gevonden of er ging iets mis. Pas uw zoekopdracht aan en probeer opnieuw.

Zoeken op OE artikelnummer

Meest verkochte producten

Alles over Daihatsu Charade accu’s

Hulp bij het monteren

Je aangeschafte accu wil je natuurlijk zo snel mogelijk monteren om weer door de stad te kunnen racen. Aan de hand van ons handige stappenplan laten we je zien hoe dit moet. Deze kun je hier vinden. 

Accu’s voor alle Daihatsu Charade uitvoeringen

  • Daihatsu Charade 2011 tot heden
  • Daihatsu Charade I (G10) 1977 tot 1984
  • Daihatsu Charade II (G11, G30) 1983 tot 1987
  • Daihatsu Charade III (G100, G101, G102) 1987 tot 193
  • Daihatsu Charade III Sedan (G102) 1987 tot 1993
    Daihatsu Charade IV (G200, G202) 1993 tot 2000

Bestellen en bezorgen

Jaar op jaar bestaat de top 10 van meest betrouwbare auto merken uit Aziatische merken en staan de Japanners veel al bovenaan. Verschillende rijders tests en reviews van zowel de ANWB, Autoweek en andere auto belangen organisaties prijzen vaak de duurzaamheid en betrouwbaarheid van deze auto’s, en de Charade is daar ook eentje van.  

Dit heeft ervoor gezorgd dat je deze auto hebt aangeschaft en er al een paar jaar zonder problemen plezier van hebt. Maar helaas, ineens begint het opstarten moeilijk en op weg naar werk moet de motor uit voor een opengaande brug. Zodra de brug weer omlaag gaat wil je de auto weer starten maar na een paar keer de sleutel omdraaien is er geen leven meer te bekennen. De accu heeft het helaas begeven en kan nog net met wat startkabels aan worden geslingerd om op werk aan te komen. Gelukkig is het nog geen 12:00 uur geweest en zie je op onze site dat als je de accu voor 12:00 besteld, diezelfde avond de accu nog gratis thuisbezorgd krijgt! Met ons eenvoudige

Samenvatting

Zoek jij een nieuwe accu voor je trouwe stadsrakker en wil je ook nog eens een scherpe prijs en gratis bezorging? Dan doe je dat het snels en voordeligst bij Accudeal.nl. Wij proberen het bestellen en installeren ook nog eens zo makkelijk mogelijk voor je te maken zodat jij en je Daihatsu Charade weer snel de weg op kunnen!