Accu voor een Citroën C2

Een grijze citroen c2

Gekozen tot “Beste Europese Hatckback” in het jaar 2003, is de Citroën C2 sinds dat jaar al populair bij de jonge bestuurder.  Deze sportieve auto’s zie je in alle kleuren voorbijkomen en heeft in de loop der jaren een aantal make-overs ondergaan. De accu kan in de tussentijd ook een ander stickertje hebben gekregen. Citroën maakt immers geen eigen accu. 

Welke accu is geschikt voor jouw Citroën C2?

Wil je weten welke accu geschikt is voor jouw Citroën C2? We hebben een aanbod voor je geselecteerd. Uiteraard kun je ook makkelijk jouw uitvoering zoeken of, nog makkelijker, je kenteken invoeren in de zoekmachine. Vergelijk de capaciteit en afmetingen met je eigen accu, zodra dit overeenkomt heb je jouw accu gevonden! Heb je liever wat hulp? Onze klantenservice kijkt graag even met je mee.

Citroën C2 accu zoeken op kenteken

Vind snel de juiste accu op basis van uw voertuiginformatie
Er zijn voor het kenteken geen resultaten gevonden.
Er zijn geen resultaten gevonden of er ging iets mis. Pas uw zoekopdracht aan en probeer opnieuw.

Zoeken op OE artikelnummer

Meest verkochte producten

Alles over Citroën C2 accu’s

Hulp bij het monteren

We hebben een handleiding voor je gemaakt om zelf je accu te vervangen. Dat dit helemaal niet moeilijk is, vind je in dit stappenplan.

Accu’s voor alle Citroën C2 uitvoeringen

  • Citroën C2 2003 tot 2017
  • Citroën C2 Enterprise 2003 tot 2009

Bestellen en bezorgen

De kogel is door de kerk, er komt een 2e auto bij. Niet te groot, leuk model, het wordt de Citroën C2! Na lang zoeken hebben jullie er één gevonden, voor een leuk prijsje en in de buurt. 
De auto is in prima staat maar de accu, die is wel aan vervanging toe. Geen probleem! Je weet ondertussen uit ervaring dat je bij Accudeal een accu van kwaliteit voor een goede prijs kunt kopen. S ‘ochtends bestel je jouw accu en deze heb je s’avonds al in huis. Zo kan de nieuwe auto direct diezelfde avond al in gebruik worden genomen.  

Samenvatting

De compacte Citroën C2 heeft geen originele accu. De kans is dus groot dat uw garage dezelfde accu verkoopt als wij, maar niet voordeliger. Als u op zoek bent naar een goede accu voor een goede prijs, bent u hier aan het juiste adres. Het zoeken van de accu gaat makkelijk via de verschillende zoekopties. Wilt u hier toch wat hulp bij? Dan kijken wij graag even met u mee.