Accu voor een BMW 1 serie

Accu voor een BMW 1 serie

Jouw BMW 1 serie rijd je al jaren zonder problemen de hele stad door. Dit kleine race monster is dan ook hartstikke betrouwbaar gebleken. Helaas heeft geen enkele accu het eeuwige leven. Dus ook de accu van jouw 1 serie niet. Vandaag is het helaas zover. De accu is leeg! Daarom wil jij zo snel mogelijk een kwalitatieve maar toch voordelige accu voor je BMW 1 serie kopen? Gelukkig vind je bij Accudeal een breed aanbod met vele soorten batterijen. Maar hoe weet jij nou welke accu geschikt is voor jouw BMW 1 serie? Daar helpen we je bij, bijvoorbeeld door het invullen van jouw kenteken. Daarna tonen wij alle geschikte producten.

Heb je de juiste gevonden dan helpen we je ook nog eens met tips en advies over hoe je zelf je accu vervangt. Ook helpen we je met waar de batterij van je BMW 1 serie zit verstopt. Je hebt dan niet alleen het juiste product, maar ook alle kennis bij de hand om hem zelf te monteren. Dat is nog eens makkelijk. Lukt het toch niet? Heb je ergens hulp bij nodig? Chat, mail of bel dan even. Onze klantenservice helpt je graag verder.

Welke accu is geschikt voor jouw BMW 1 serie?

Het vinden van de juiste accu voor je BMW 1 serie is lastiger dan je denkt. Althans, zonder hulpmiddelen dan. Zo verschilt de capaciteit en maat van jouw accu bij elke uitvoering. Zo heeft bijvoorbeeld een zwaardere motor ook een zwaardere batterij nodig. En is er meer capaciteit nodig voor het starten van een diesel dan van een benzine motor.

Daarom hebben wij het makkelijk gemaakt voor je. Bij ons hoef je alleen maar je kenteken in te vullen. Onze zoekmachine haalt dan automatisch de juiste producten op. Je hoeft de accu die wij tonen voor jouw BMW 1 serie daarna alleen nog maar te vergelijken met je huidige. Makkelijker kan toch haast niet? Weet jij je kenteken niet? Dan kan je de handige dropdown gebruiken en je 1 serie uitvoering handmatig selecteren. Een andere optie is om al onze auto accu’s bekijken en door middel van handige filters de maat en capaciteit selecteren. Of stel je vraag gewoon snel via de chat. Een van onze medewerkers zit dan altijd voor je klaar om je te helpen.

BMW 1 serie accu zoeken op kenteken

Vind snel de juiste accu op basis van uw voertuiginformatie
Er zijn voor het kenteken geen resultaten gevonden.
Er zijn geen resultaten gevonden of er ging iets mis. Pas uw zoekopdracht aan en probeer opnieuw.

Zoeken op OE artikelnummer

Meest verkochte producten

Alles over BMW 1 serie accu’s

Hulp bij het monteren

Wil jij ook weten waar jou BMW 1 accu gemonteerd zit, handige video’s bekijken over hoe je die vervangt? Of alles weten over jouw uitvoering? Selecteer dan eerst jouw BMW uitvoering hieronder.

Accu’s voor alle BMW 1 Hatchback uitvoeringen

  • BMW 1 serie (E81) 3-drs van 2006 tot 2012; Diesel en Benzine
  • BMW 1 serie (E87/87N) 5-drs van 2003 tot 2012; Diesel en Benzine
  • BMW 1 serie (F20) 5-drs van 2010 tot 2018; Diesel en Benzine
  • BMW 1 serie (F21) 3-drs van 2010 tot 2018; Diesel en Benzine

Accu’s voor alle BMW 1 Coupe uitvoeringen

  • BMW 1 serie coupe (E82) 3-drs van 2007 tot 2014; Diesel en Benzine

Accu’s voor alle BMW 1 Cabrio uitvoeringen

  • BMW 1 serie Cabrio (E88) 3-drs van 2008 tot 2013; Diesel en Benzine

Bestellen en bezorgen

Het is een ijskoude dag, dus de fiets laat je maar even staan. Je rijd ‘s ochtends nog zonder problemen naar je werk. Als je aan het eind van de ochtend even langs een klant wilt rijden, wil hij alleen niet meer starten. De accu van je BMW 1 serie is aan vervanging toe. Je rent terug naar binnen, want naar een garage gaan daar heb je vanmiddag eigenlijk echt geen tijd voor.

Je kan toch alles online kopen tegenwoordig, dus je klimt achter je PC. Totaal geen verstand van die dingen denk je nog. Eerst maar eens kijken of ik kan vinden wat er in hoort. Via Google kom je op de site van Accudeal. Dat is nog eens makkelijk, kenteken invullen en zoeken maar. Je hebt dan ook zo de goede accu gevonden voor je BMW 1 serie. Het is 11:45 uur, en tot je verbazing zie je dat het vanavond nog gratis kan worden afgeleverd als je het voor 12 uur besteld. De prijs is ook echt ontzettend goedkoop, daar hoef je dus niet lang over na te denken. Gelukkig heeft je collega een startkabel in de auto liggen.

Als je die avond met behulp van je collega bent thuisgekomen gaat niet veel later de bel. Daar is hij al. Met behulp van de handige video’s monteer je jouw accu moeiteloos in je BMW 1 serie. Zo ben je geen tijd verloren tijden je werkdag en kan je morgen ook gewoon weer met de auto naar je werk. Daarbij ben je ook nog eens stukken voordeliger uit.

Samenvatting

Kort samengevat betekent dat, dat als jij een accu wilt kopen voor je BMW 1 serie, je dat het snelst en voordeligst doet bij Accudeal. Kwaliteit is hetzelfde als OE, de prijzen super scherp. Daarbij maken we het super makkelijk voor je om het juiste product te vinden via kenteken, filters en dropdown’s. Ook hulp bij het er inzetten aan de hand van video’s mag je van ons verwacht. Een supersnelle levering die je pakketje dezelfde avond al bij je thuisbezorgd, als je tenminste voor 12:00 besteld hebt. Accudeal, topkwaliteit maar toch voordelig.