Accu voor een BMW R NineT

Een BMW R Nine motor

De BMW R nineT werd in 2014 geïntroduceerd door BMW Motorrad en wordt tot op de dag van vandaag geproduceerd. Al vanaf het eerste moment is deze Retro Roadster zeer geliefd onder de motorfiets enthousiasten.  BMW maakt zelf geen motor accu’s. Gelukkig vind je bij ons een ruim aanbod aan merken die dat wel doen!

 Deze BMW motorfiets wordt door vele gezien als dé motorfiets voor personalisatie. Dit door zijn simpele opbouw en onderdelen die goed van elkaar te scheiden zijn.  
Dit is natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gegaan aan BMW Motorrad. Zij hebben daarom zelf vanaf 2017 in totaal 6 verschillende versies op de markt gebracht. De normale BMW R nineT, de BWM R nineT Pure, de BMW R nineT Urban G/S, de BMW R nineT Racer S, de BWM R nineT Sport en tot slote de BMW R nineT Scrambler. 

Welke accu is geschikt voor jouw BMW R nineT?

De meest voorkomende accu bij elke BMW R nineT variant is van het type YTX14-BS of YTX14-4. Het verschil tussen deze twee accu’s is dat de YTX14-4 in de fabriek al geactiveerd is. Deze hoeft dus niet meer gezuurd hoeft te worden. Een ander voordeel van de YTX14-4 is dat deze geplaatst kan worden op een hoek die groter is dan 45 graden. 

Zoals hierboven aangegeven is de BMW R nineT zeer geschikt om te personaliseren. Hierdoor kan het ook zeker voorkomen dat niet alleen het uiterlijk maar ook de techniek is aangepast op jouw BMW R nineT. Let daarom altijd goed op welk type accu er op dit moment in jouw R nineT zit.  1 mm te veel of te weinig in formaat kan er al voor zorgen dat de accu niet zal passen. Of dat deze niet krachtig genoeg is om jouw BMW motorfiets goed te kunnen starten.  

Als je twijfelt over het juiste type, staat de klantenservice van Accudeal.nl altijd voor je klaar om je te helpen met het vinden van de juiste accu. 

Zoeken op OE artikelnummer

Meest verkochte producten

Bestellen en bezorgen

Na een aantal jaar ervaring opgedaan te hebben, ben je eindelijk klaar voor je volwaardig rijbewijs A. Daarmee komt je lang gekoesterde droom uit om een BMW R nineT uit te kiezen. Hierdoor heb je ook genoeg kunnen sparen om de R nineT Scrambler op de kop te tikken. Helaas wel aan het eind van het motor seizoen dus op de paar test ritjes na kan je er pas echt van genieten na de winter.  

Zodra de winter voorbij is en de eerste zonnestralen zich laten zien ga je snel naar de stalling. Je kunt eindelijk de eerste échte tour te maken met je BMW R nineT Scrambler! Helaas kom je er achter dat je de druppel lader het begeven heeft. Hierdoor heeft de accu ook de geest heeft gegeven. Gelukkig kan je beide makkelijk bestellen op Accudeal.nl. En worden doe je dit voor 12:00, dan wordt deze ook nog eens dezelfde avond geleverd op doordeweekse dagen! Net op tijd voor het weekend alles weer in huis voor een onbezorgde tocht. 

Samenvatting

Voor elke BMW R nineT vind je bij Accudeal.nl de juiste vervangende accu. Of het nou gaat om een RacerS of een Pure. Met de code van de huidige accu vind je gemakkelijk het juiste type. Mocht je er niet uitkomen kan je altijd raad vragen aan onze klantenservice!