Accu voor een Yamaha FJR

Een zilverkleurige Yamaha FJR

De Yamaha FJR (Fast Journey and Ride) is een echte, en zeer beminde touring motorfiets. Ben je op zoek naar een nieuwe accu voor jouw Yamaha FJR? Dan zit je op deze pagina goed! De motor is ontworpen nadat een heel team van Yamaha een uitgebreide test heeft uitgevoerd in 6 Europese landen.  

De Yamaha FJR werd dan ook in 2001 als eerste in Europa geïntroduceerd. Hij was vanaf het eerste moment een succes. In de daaropvolgende jaren zijn er steeds een aantal aanpassingen gedaan en werd er goed geluisterd naar de gebruikers van deze motorfietsen bij het verbeteren ervan. De Yamaha FJR is uiteindelijk tot en met 2017 in productie geweest. In zijn loopbaan heeft de motor 7 opeenvolgende jaren de titel Readers Choice gewonnen van het Duitse motorfiets magazine Motorrad. Niet alleen de consumenten waren zeer te spreken over de Yamaha FJR, meerdere politiekorpsen ter wereld hebben deze snelle en comfortabele motorfiets in hun arsenaal gehad.

Welke accu is geschikt voor jouw Yamaha FJR?

Net zoals bij elke andere motorfiets, past er vaak maar één type accu in de accu bak door de zeer beperkte ruimte hiervoor. Bij de meeste Yamaha’s FJR zal het gaan om een accu met de code; YT14B-BS. Maar check dit altijd met de huidige accu zodat je 100% zeker weet dat je de juiste besteld, de onlinedatabases waar onderdeel gegevens uitkomen zijn helaas geen garantie dat de juiste onderdelen worden voor gesteld.

De code die op een motorfiets accu staat (zoals YT14B-BS) geeft namelijk aan wat de afmetingen zijn, wat de capaciteit is en welk pol schema de accu heeft. Let daarnaast op of de accu recht op staat of meer dan 45 graden gekanteld is. Bij kanteling is namelijk een Factory Activated accu nodig die al in de fabriek gesloten is.
Kom je er niet helemaal uit met het uitzoeken van de juiste accu? Onze klantenservice van Accudeal.nl staat altijd voor je klaar om hierin te assisteren.

Zoeken op OE artikelnummer

Meest verkochte producten

Bestellen en bezorgen

Zodra het eerste sneeuwklokje zich laat zien beginnen de kriebels weer te komen. Nog even en je kan weer lekker touren in het zonnetje met jouw Yamaha FJR1300!

Snel maar naar de opslag om je vertrouwde tweewieler goed schoon te maken. Zo kun je bij de eerste zonnestralen de weg op kan. Aangekomen bij de opslag krijg je al te horen dat de stroom laatst is uitgevallen met de laatste winterstorm. Eenmaal bij je FJR zie je al dat de druppel lader door de stroomstoring het begeven heeft.Toch probeer je de Yamaha nog te starten, maar helaas, de accu heeft te lang geen stroom gehad en is te diep ontladen.

Snel het internet op om te kijken waar je zo snel mogelijk een nieuwe accu vandaan kan halen; Accudeal.nl! Door het grote assortiment is vrijwel elke motorfiets accu voorradig en bestel je hem voor 12:00? Dan wordt deze dezelfde avond nog geleverd! (Ma-Vr)
Is zelfs dat te lang wachten? Afhalen in 1 van onze 4 filialen is ook een mogelijkheid. Je vindt ons in de volgende steden: Rotterdam, Amsterdam, Utrecht en Veldhoven (Eindhoven).

Samenvatting

Om lekker over Europa’s asfalt te scheuren is de Yamaha FJR bij uitstek een zeer geschikte keuze. Om deze motoren rijdend te houden heeft Accudeal.nl altijd de juiste motorfiets accu voor jouw Yamaha FJR beschikbaar! Snel bestellen via de webshop of gemakkelijk afhalen in een van onze filialen.