Accu voor een Suzuki Swift

Een grijze Suzuki Swift

De Swift kan geschaald worden onder de economyklasse van het Japanse automerk Suzuki. De Swift droeg eerst de naam Suzuki Cultus en ging met ingang van de tweede generatie over op de naam Swift in 1989. Het begin van de productie (met de Cultus) was al in het gaar 1983. Deze auto werd geïntroduceerd aan het publiek tijdens de 25e Tokyo Motor Show. Ze werden in Europa geleverd met een drietraps automaat of handgeschakelde bak met 5 versnellingen, dit was vrij uniek voor dit segment auto’s. 

De naam Swift is gekozen voor zowel de Europese als voor de Noord-Amerikaanse markt. In Japan bleef het voertuig rijden onder de naam Cultus. Vandaag de dag heeft de auto een veel sportievere uitstraling en dit maakt de auto populair in veel delen van de wereld!

Welke accu is geschikt voor jouw Suzuki Swift?

Het is niet mogelijk om zomaar elke accu onder de motorkap te plaatsen. Kijk op het etiket van de oude accu hoeveel ampere er op staat en filter op dit getal in de zoekbalk. Ook is het van belang om het even na te meten die je heb voor de accu. Ook kan je zoeken op kenteken. 

Een accu gaat niet voor altijd mee. Dat betekend dat de auto zelf wel van een hele goede kwaliteit is want daardoor gaat hij al zo lang mee dat de accu al vervangen moet worden. Let er ook op of jouw Swift een start-stop systeem in de auto heeft: dan moet er een AGM accu in jouw auto. Besteld de accu bij Accudeal en jouw auto staat nooit lang stil!

Suzuki Swift accu zoeken op kenteken

Vind snel de juiste accu op basis van uw voertuiginformatie
Er zijn voor het kenteken geen resultaten gevonden.
Er zijn geen resultaten gevonden of er ging iets mis. Pas uw zoekopdracht aan en probeer opnieuw.

Zoeken op OE artikelnummer

Meest verkochte producten

Alles over Suzuki Swift accu’s

Hulp bij het monteren

Op het etiket van de oude accu is vaak wel af te lezen welke accu je nodig heb. Natuurlijk is het ook belangrijk om het even na te meten. Kom je er niet uit of weet je toch nog niet helemaal zeker of je goed zit? Bel of mail dan met onze klantenservice. Zij hebben het antwoord op al je technische vragen! Voor het monteren van je accu hebben we een handleiding gemaakt.

Accu’s voor alle Suzuki Swift uitvoeringen

  • Suzuki Swift Cabriolet (SF413) 1991 tot 1996
  • Suzuki Swift (AA) 1983 tot 1989
  • Suzuki Swift II Hatchback (EA, MA) 1989 tot 2005
  • Suzuki Swift II Sedan (AH, AJ) 1989 tot 2001
  • Suzuki Swift III (MZ, EZ) 2005 tot heden
  • Suzuki Swift IV (FZ, NZ) 2010 tot heden
  • Suzuki Swift V (AZ) 2017 tot heden

Bestellen en bezorgen

Je bent er al helemaal klaar voor: morgen is de huishoudbeurs. Her evenement waar je al het hele jaar naar uitkijkt. Het is altijd echt een dagje weg want het is wel dik 2 uur rijden voor je. Dit jaar ben jij van jouw groepje vriendinnen van 4 aan de beurt om te rijden. Heel toevallig wordt de auto vandaag ook naar d garage gereden voor een beurt. Als je in de middag terug komt om de auto op te halen zegt de monteur dat de accu lekt en waarschijnlijk binnenkort aan vervanging toe is. Van de week merkte je inderdaad ook al dat hij wat moeilijker startte. Je vraagt welke accu er nodig is aan de monteur en wat de prijs is.

Als je de prijs hoort schrik je van het bedrag, nadat je net ook al een hoog bedrag voor die beurt hebt afgerekend! Nu je weet welke accu er nodig is beslis je dit zelf op te pakken. Je rijdt naar Accudeal en laat je adviseren. Hier krijg je een A-merk accu voor een zachte prijs. Zij geven aan dat je een accu makkelijk en simpel zelf kan vervangen met een filmpje van internet. Terplekke zet je meteen de nieuwe accu er in en levert de oude, lekkende accu gelijk weer bij hen in: daar ben je gelijk van af! Morgen kan je met een gerust hart richting de beurs en ben je er zeker van dat de auto gewoon start als je weer naar huis wil! 

Samenvatting

Een snelle service, beste kwaliteit en de zachtste prijs moet je bij Accudeal zijn. Ophalen en verzenden zijn beiden gratis! Bestel je voor 12 uur? Dan is de door jou bestelde accu dezelfde avond nog bij je thuis geleverd!