Accu voor een Suzuki Carry

Een witte Suzuki Carry

Wie vaak in de binnensteden rijdt weet hoe fijn het is om een compacte wagen te rijden. Suzuki heeft hierop ingespeeld door de Carry te produceren. Een compacte bestelwagen, die klein van formaat is maar toch de ruimte van een bestelwagen biedt. De transporter biedt zitplaats voor 2 personen. De Carry is van 1982 tot 2015 geproduceerd. De bestelwagen wordt geroemd om zijn zuinigheid. En naast dat dit model oorspronkelijk bedoeld was voor vervoer in steden, kan hij ook makkelijk voor langere afstanden worden ingezet. Het japanse Suzuki maakt zelf geen accu’s. Een originele Suzuki accu bestaat daarom ook niet. Grote kans dus dat je bij ons dezelfde accu koopt als bij de Suzuki dealer. Alleen dan voordeliger. 

Welke accu is geschikt voor jouw Suzuki Carry?

We hebben voor elk type Carry de juiste accu. Maar wat is nu de juiste accu? We hebben een aantal zoekmogelijkheden voor je om dit uit te zoeken. Zo kun je tussen alle auto accu’s filteren op bijvoorbeeld merk, capaciteit of afmetingen. Ook kun je zoeken op kenteken. Kijk nog wel even goed of de afmetingen overeenkomen met je huidige accu. Deze moet natuurlijk wel passen. 

Suzuki Carry accu zoeken op kenteken

Vind snel de juiste accu op basis van uw voertuiginformatie
Er zijn voor het kenteken geen resultaten gevonden.
Er zijn geen resultaten gevonden of er ging iets mis. Pas uw zoekopdracht aan en probeer opnieuw.

Zoeken op OE artikelnummer

Meest verkochte producten

Alles over Suzuki Carry accu’s

Hulp bij het monteren

Wanneer je je accu in huis hebt, kun je deze natuurlijk door een monteur laten plaatsen. Maar je kunt dit ook zelf doen. Op deze pagina hebben we een handleiding voor je gemaakt. Hierin staan alle punten waar je rekening mee moet houden tijdens het installeren van je nieuwe accu.

Accu’s voor alle Suzuki Carry uitvoeringen

  • Suzuki Carry Bus (oS) 1979 tot 1985
  • Suzuki Carry Open Laadbak (oS) 1979 tot 1985
  • Suzuki Carry Pick Up 1985 tot 1995

Accu’s voor een Suzuki Carry Bestelwagen uitvoeringen

  • Suzuki Carry Bestelwagen (oS) 1979 tot 1985
  • Suzuki Carry Bestelwagen (FD) 1999 tot heden

Bestellen en bezorgen

Je doet goede zaken met je installatiebedrijf. Je zit midden in de Randstad en hebt ondertussen veel contracten bij verhuurders. Je bent daarom maar wat blij dat met je Suzuki Carry. Je kunt de wagen op de meest kleine plekjes kwijt en hebt toch nog ruimte genoeg voor je spullen. Je kunt je auto geen dag missen. Het komt daarom wel heel slecht uit dat je motor begint te haperen in een drukke periode. Voordat je auto helemaal stil komt te staan besluit je alvast een nieuwe accu te kopen. En via Accudeal.nl weet je dat je deze dezelfde avond ook nog eens in huis hebt! Geen stress voor jou, morgen kun je gewoon weer verder werken.

Samenvatting

De Carry is niet het meest populaire model van Suzuki, het is wel de compactste bedrijfsauto. Wij hebben voor elk type Carry de juiste accu. Voor 12 uur besteld heb je deze ook nog eens dezelfde dag gratis in huis!