Accu voor een Suzuki Alto

Een rode Suzuki Alto

De Alto is een klein stadsautootje die erg populair is onder meerdere doelgroepen. Het Japanse Suzuki werd voor het eerst geproduceerd in 1979. Door de manier waarop deze auto toen motorisch werd samengesteld kwam de auto uit op 550cc. Hiermee viel het voertuig onder de kei-klasse. Hierdoor had je als eigenaar enig belastingvoordeel met deze auto. De modellen die na 1994 geleverd werden waren met een viercilinder motor, hierdoor verdween ook dit belastingvoordeel meteen. 

Auto’s die een zeer lage co2 uitstoot hebben die hoefde tot en met 2013 geen wegenbelasting te betalen. Helaas veranderde de wet en daarmee ook de populariteit van de auto. Ondanks de veranderingen is de auto nog steeds populair.

Welke accu is geschikt voor jouw Suzuki Alto?

Voor een auto met een wat kleinere motor heb je niet een hele grote accu nodig. Maar van klein tot groot: bij Accudeal vind je een groot assortiment met een tal aan bepaalde eigenschappen. Weet je niet zeker of je de goede accu gevonden hebt uit de kenteken-check? Stuur ons een mailtje, bel ons of laat een bericht achter op onze website bij de chatfunctie. De Klantenservice staat voor je klaar! Omdat de levering zo snel is en Accudeal op meerdere filialen veel producten gewoon uit voorraad kan leveren sta je niet lang stil met de Alto!

Suzuki Swift accu zoeken op kenteken

Vind snel de juiste accu op basis van uw voertuiginformatie
Er zijn voor het kenteken geen resultaten gevonden.
Er zijn geen resultaten gevonden of er ging iets mis. Pas uw zoekopdracht aan en probeer opnieuw.

Zoeken op OE artikelnummer

Meest verkochte producten

Alles over Suzuki Alto accu’s

Hulp bij het monteren

Doe de kenteken-check en kom er achter welke accu geschikt is voor jou. Het is belangrijk dat je vervolgens de stappen uit het stappenplan volgt om tot de juiste accu te komen. Heb je toch nog hulp nodig? Neem dan contact met ons op. Ook is het mogelijk om even langs te komen, wij kijken graag even met je mee met wat er nodig is onder jouw motorkap. 

Accu’s voor alle Suzuki Alto uitvoeringen

  • Suzuki Alto (0S) 1979 tot 1984
  • Suzuki Alto (EC) 1988 tot 1994
  • Suzuki Alto (EF) 1993 tot 1998
  • Suzuki Alto (FF) 2004 tot 2009
  • Suzuki Alto (GF) 2009 tot heden
  • Suzuki Alto (HA12, HA23) 1997 tot 2004
  • Suzuki Alto Hatchback 1984 tot 1988

Bestellen en bezorgen

Omdat je een verzorgpaard heb die nu wat verder bij je huis vandaan zit is het belangrijk dat jouw auto het gewoon doet! Je wil naar je paard toe maar merkt plots dat de auto maar moeilijk start nu het ook winter is. Met startkabels krijg je hem aan de praat en als hij eenmaal loopt is er niks aan de hand.. Dan is het toch echt die accu. Je gaat op zoek naar de juiste accu via de kenteken check bij Accudeal.nl je vergelijkt de cijfers op je oude accu met de zoekresultaten en meet het even na. Je weet welke je nodig heb en belt even met de klantenservice of je die kan komen ophalen. Geen probleem!

Direct ben je onderweg naar het filiaal in Eindhoven om daar een nieuwe aan te schaffen. Al snel rij je met de juiste accu achterin weg. Eenmaal thuis pak je er wat gereedschap en monteer je makkelijk en snel de accu. Nu hoef je je geen zorgen dat je dadelijk stil staat in the middle of nowhere. Je bent tevreden over de service en laat een positieve review achter. Dit bedrijf raad jij zeker aan als iemand een accu nodig heeft 

Samenvatting

Gratis levering in Nederland en Belgie (met uitzondering van de Waddeneilanden). De beste kwaliteit accu’s voor goede prijzen en een snelle levering. Dat is Accudeal.