Accu voor een Suzuki SV

Dit is een zwarte Suzuki SV

De Suzuki SV, een mooie youngtimer in zowel de naked als sportvariant! Deze motoren werden geïntroduceerd in 1999, en geleverd met een zogeheten V-twin motorblok welke erg gewild was en nogsteeds onder fans erg gewild is. Dit type motorblok is namelijk uniek om te zien en komt gepaard met een heerlijk geluid, iets wat menig mens even om zal doen kijken als deze motor je voorbij komt rijden.  

Eenmaal aangekomen bij de 2e generatie van dit type motor In 2012 kwam de productie echter tot een stop, en liet de 3e generatie even op zicht wachten. Gelukkig begon in 2017 opnieuw de productie van dit type motor, en gelukkig maar. De Suzuki SV is namelijk een model wat je absoluut niet op de weg wilt missen! 

Welke accu is geschikt voor jouw Suzuki SV?

De Suzuki SV is dus in een aantal modellen op de markt gebracht, de juiste accu vinden is dus niet helemaal vanzelfsprekend. Suzuki heeft bijvoorbeeld het ‘naked’ model (SV650), het sportmodel met kuip (SV650S), en het model met grotere cilinderinhoud (SV1000) uitgebracht. Elk van deze modellen behoeft weer een andere accu, en daarom kan je op onze site op exact jouw model filteren om een selectie te krijgen van accu’s die je alleen maar met je huidige accu hoeft te vergelijken! Op deze manier vind je snel de juiste accu. Mocht je er toch zelf niet uitkomen, neem dan gerust contact met ons op. Wij van Accudeal helpen je graag!

Zoeken op OE artikelnummer

Meest verkochte producten

Bestellen en bezorgen

Je bent er helemaal klaar voor, na een lange koude winter begint de temperatuur op te lopen en dit betekend maar een ding. De motor mag weer uit de schuur! Je hijst je s ’ochtends in je motorpak en zit vol trots op je motor, klaar om te gaan. Toch?  

Helaas kom je erachter dat wanneer je de motor wil starten er geen enkel teken van leven inzit, de accu is kapotgegaan. Daar gaat een mooie kans om te rijden, je was zelfs nog zo vroeg opgestaan. Gelukkig kan je bij ons terecht voor een nieuwe accu! Je zoekt het model op van je motor, en vind al snel de juiste accu. Tijd om te bestellen! En dan komt het mooiste nog, want tot je verbazing zie je dat deze dag toch niet helemaal verloren hoeft te zijn met onze super snelle levering! Bestel je namelijk bij ons voor 12 uur s’ ochtends? Dan komen wij de accu de zelfde avond nog bij je bezorgen, zodat jij alsnog die dag van dat langverwachte ritje op je motor kan genieten. 

Samenvatting

De Suzuki SV serie. Een lust voor het oog en voor het oor, een echte unieke motor om trots op te zijn! Deze straatmotor is een heerlijke compagnon om mee te touren, en op motormeetings zal het een echt paradepaardje zijn! Jouw nieuwe accu vind je bij Accudeal, zo kan je weer snel genieten van je motor.