Accu voor een Suzuki GSX-S

Dit is een zwarte Suzuki GSX motorfiets

Houd jij van lange afstanden rijden? Dan is de GSX-S iets voor jou! De Suzuki GSX-S serie, waarvan in 2021 nog een nieuw model is uitgebracht, is verkrijgbaar in zowel 750 en 1000cc. Beide modellen zijn met een 4 cilinder motor uitgevoerd en zijn gericht op lange stukken touren! Suzuki maakt zelf geen accu’s, een originele accu zul je dan ook niet tegenkomen.

Deze motor is goed te herkennen aan het feit dat het een ‘naked’ bike is, wat inhoudt dat er geen kuip op de voorkant zit. De GSX-S 750 is een de nakomer van de GSR 750, en kreeg op het gebied van emissie en de afwering upgrades te zien die de motor ook geschikt maakten voor woon-/werkverkeer. In 2017 kreeg de GSX-S 1000 een upgrade naar 150PK tezamen met extra koppel en wat cosmetische updates. 

Welke accu is geschikt voor jouw Suzuki GSX-S?

De Suzuki GSX-S serie is dus in slechts 2 modellen op de markt gebracht, wat het zoeken naar de juiste accu gelukkig iets makkelijker maakt. Maar hoe ga je dan aan de slag? Op onze motor pagina kan je gemakkelijk filteren op jouw motor, type, en cilinderinhoud. Je krijgt dan een handige lijst met daarin een selectie van accu’s! Hierna hoef je nog maar een ding te doen voordat je kan bestellen, en dat is het vergelijken van de gegevens van je huidige accu. Let erop dat de accu hetzelfde formaat moet hebben en ook dezelfde startkracht. Zo ben je verzekerd van de juiste accu!

Zoeken op OE artikelnummer

Meest verkochte producten

Bestellen en bezorgen

Daar gaan we weer! Op naar een lekker seizoen motorrijden op je Suzuki GSX-S, je kan niet wachten om hem weer uit de stalling te halen en lekker over de vele dijken te rijden en besluit daarom om je motor alvast even te testen. Je wilt namelijk niet voor verassingen komen te staan! Maar goed ook, want op het moment dat je je motor wilt starten, kom je erachter dat er niks meer gebeurt. De accu is stuk, en je wilt nu graag zo snel mogelijk een nieuwe voordat het seizoen begint. Wij van Accudeal begrijpen dit, en hebben daarom het bestellen en het bezorgen van jouw accu zo makkelijk mogelijk gemaakt! Bestel jij je nieuwe accu namelijk voor 12 uur S’ middags? Dan leveren wij hem diezelfde avond nog bij je thuis, zodat je helemaal klaar (en op tijd) bent voor het aankomende motorseizoen! 

Samenvatting

Deze mooie en snelle motor welke geschikt is voor zowel touren als woon-/werkverkeer is een juiste keuze als je op zoek bent naar een betaalbare en unieke motor. Met 150PK scheur je heerlijk over de wegen, en omdat ze ook nog eens het 750cc model hebben met minder Pk’s is deze motor voor veel mensen een geschikte keuze om lekker van het zomerweer te genieten.