Accu voor een Suzuki DL

Dit is een Suzuki Dl motorfiets

Voor elke Suzuki DL hebben wij de juiste accu. Benieuwd welke accu jij nodig hebt? Lees dan snel verder!

De Suzuki DL serie staat ook wel bekend als de Suzuki V-Strom. Deze benaming is af te leiden aan het V-twin motorblok dat in deze motor zit, en is uitgevoerd in zowel 650 als 1000cc. De 650cc variant verkoopt tevens dubbel zo goed als het 1000cc model!

Er zijn tot nu toe 3 generaties aan Suzuki DL modellen geweest, de eerste generatie was van 2004 tot 2011. Tijdens deze periode zag de motor verschillende upgrades zoals een ABS-systeem en een grotere wielbasis. In 2012 kwam de 2e generatie op de markt en kreeg de body van de motor een complete make-over en het motorblok een upgrade van 63,5 PK naar 66,2 Pk. 

Vanaf 2017 dook de 3e generatie op, met een bagagerek en afstelbare tractiecontrole. Deze motor is gericht op lange tourritten maar is daarnaast ook prima geschikt voor woon-/werk verkeer en off-road rijden, niet gek ook dat mensen deze motor omschrijven als een alleskunner!  

Welke accu is geschikt voor jouw Suzuki DL?

Aangezien de Suzuki DL serie in verschillende generaties op de markt is verschenen is het vinden van een gepaste accu niet altijd even voor de hand liggend. Gelukkig hebben wij van Accudeal alvast wat denkwerk voor je verricht! Op onze site kan je namelijk zo op jouw model van de Suzuki DL serie filteren, het enige wat je daarna nog even moet doen is de specificaties van het aanbod dat je voor je krijgt te vergelijken met je huidige accu. Een nieuwe accu bestellen hoeft op deze manier helemaal niet zo moeilijk te zijn! Kom je er toch niet uit? Mail, chat of bel dan met ons. Wij helpen je graag en voorzien je van passend advies. 

Zoeken op OE artikelnummer

Meest verkochte producten

Bestellen en bezorgen

Na het eten van je ontbijt zit je even lekker op de bank, je zet het nieuws aan en tijdens het weerbericht zie je ineens dat het die dag enorm lekker weer wordt! Je bent echter helemaal vergeten om je motor even te checken, nog voordat je naar je werk moet check je hem even snel. Vloeistoffen? Check. Banden op spanning? Check! Je lijkt helemaal klaar te zijn om vanavond nog even van het lekkere weer te genieten, totdat je je motor wilt starten. Je accu blijkt stuk te zijn gegaan, net nu je er aan dacht om vanavond weer eens even lekker te genieten.. Gelukkig is hebben wij daar een oplossing voor! Vanwege onze eigen bezorgservice kunnen wij namelijk super snel een nieuwe accu bij je leveren.  

Hoe snel? Nou, als je bij ons voor 12 uur s’ ochtends besteld, heb je de accu diezelfde avond nog in huis! Zo ben je er van verzekerd dat je snel weer op je motor kunt rijden.  

Samenvatting

De Suzuki DL, eerder al omschreven als een echte alleskunner en een favoriet onder veel motorrijders! Niet alleen om het geluid van dat prachtige V-twin motorblok, maar ook om de uitstraling. De motor die Suzuki dan ook blijft ontwikkelen en verbeteren, omdat iedereen er wel een wilt hebben, toch?