Accu voor een Smart ForTwo

afbeelding van een zilverkleurige Smart ForTwo

Dit eerste model van Smart is de eerste jaren door het leven gegaan als de Smart CityCoupé.  De ruimte biedt, volgens de recensies, plaats aan twee personen en een krat bier. Ideaal om in de stad elk klein parkeerplekje te kunnen bemachtigen.   
Pas in 2004 is de Smart CityCoupé omgedoopt tot de Smart ForTwo. Dit kwam door de introductie van een Smart voor 4 personen (ForFour). De eerste generatie is in productie geweest tot en met 2006 waarna in 2007 de vernieuwde, en flink verbeterde, tweede generatie is geproduceerd. Deze wordt tot op de dag van vandaag geproduceerd.  

Welke accu is geschikt voor jouw Smart ForTwo?

Net als de Smart ForFour heeft de Smart ForTwo weinig power nodig om te starten en zijn er compacte accu’s beschikbaar ter vervanging. Ondanks dat er weinig ruimte beschikbaar is onder de motorkap is het bij een Smart vaak wel belangrijk om exact dezelfde maat accu’s erin te plaatsen omdat de montage precies is afgesteld op 1 maat. Ook voor accu’s geld; meten is weten! 
Via onze kentekenzoeker kan je de juiste accu voor jouw Smart ForTwo vinden in onze webshop maar hou er rekening mee dat je de opties toch nog even vergelijkt met de oude accu zodat je zeker weet dat je de juiste besteld.

Smart ForTwo accu zoeken op kenteken

Vind snel de juiste accu op basis van uw voertuiginformatie
Er zijn voor het kenteken geen resultaten gevonden.
Er zijn geen resultaten gevonden of er ging iets mis. Pas uw zoekopdracht aan en probeer opnieuw.

Zoeken op OE artikelnummer

Meest verkochte producten

Alles over Smart ForTwo accu’s

Hulp bij het monteren

Zelfs met het compacte formaat is er bijzonder veel ruimte beschikbaar voor de accu onder de motorkap. Hierdoor is het vervangen van de accu een fluitje van een cent. Al helemaal met ons stappenplan ernaast zodat je de juiste volgorde van de handelingen kan aanhouden.  

Accu’s voor alle Smart ForTwo Cabrio uitvoeringen

  • Smart ForTwo Cabrio (450) van 2004 tot 2007
  • Smart ForTwo Cabrio (451) van 2007 tot heden
  • Smart ForTwo Cabrio (453) van 2015 tot heden

Accu’s voor alle Smart ForTwo Coupé uitvoeringen

  • Smart ForTwo Coupé (450) van 2004 tot 2007
  • Smart ForTwo Coupé (451) van 2007 tot heden
  • Smart ForTwo Coupé (453) van 2014 tot heden

Bestellen en bezorgen

Je komt voor de zoveelste keer thuis van werk met een nat pak. Het toch echt tijd wordt voor een klein autootje, om veilig, snel en droog je door de drukke stad te bewegen. Zeker nu de herfst net is aangebroken wordt de kans op een plensbui steeds groter. Een kleine stadsauto biedt de perfecte oplossing!  


Na een flinke zoektocht en een aantal proefritten weet je dat het een Smart ForTwo moet worden. En er staat eentje om de hoek te koop voor een mooie prijs. Na twee weken blijkt helaas dat de accu toch vervangen moet worden en je baalt al dat er gelijk extra kosten bij komen. Gelukkig vind je bij Accudeal.nl de juiste accu voor de beste deal. Nu ben je voor de aankomende jaren verzekerd bent van een goede accu. Even snel bestellen via de webshop voor 18:00 en je hebt de accu de volgende dag in huis! 

Samenvatting

Om onbezorgd rond te blijven zoeven door de stad met jouw Smart ForTwo ben je bij Accudeal.nl aan het juiste adres. Hier vind je snel de juiste accu voor jouw Smart! Mocht het toch niet helemaal lukken staat de klantenservice direct klaar met het juiste advies!