Accu voor een Seat Toledo

Een blauwe Seat Toledo

Kort nadat het het Spaanse Seat werd overgenomen door de Volkswagen groep, kwamen zij met de Toledo op de markt. Een compacte middenklasser die opviel door zijn grote achterklep. Een paar jaar na de lacering kreeg het model de eerste upgrade. Er werd een krachtigere motor geplaatst. In totaal zijn er 4 generaties verschenen. De laatste is geproduceerd van 2012 tot 2018. Het interieur van dit model is ruimer opgezet waardoor deze als gezinsauto zeer geschikter werd. De Toldeo mag dan misschien niet de populairste Seat zijn, De bestuurders die in het bezit zijn van deze auto weten dat ze er een goede koop aan hebben! Seat kan goede auto’s maken, de accu’s laten ze graag aan de specialisten over!

Welke accu is geschikt voor jouw Seat Toledo?

De Seat Toledo is in verschillende vormen op de markt gekomen. De Sedan en Hatchback zijn met verschillende motoruitvoeringen verkrijgbaar. Daarom zal niet in elke Toledo dezelfde accu zitten.  
Via onze kentekenzoekmachine laten we je beschikbare opties zien voor jouw type Toledo. Vergelijk nog wel de specificaties met je huidige accu. Je kunt natuurlijk ook filteren op merk of capaciteit.  
Kom je er niet helemaal uit en heb je liever wat advies? Neem dan vooral contact op met onze klantenservice.  

Seat Toledo accu zoeken op kenteken

Vind snel de juiste accu op basis van uw voertuiginformatie
Er zijn voor het kenteken geen resultaten gevonden.
Er zijn geen resultaten gevonden of er ging iets mis. Pas uw zoekopdracht aan en probeer opnieuw.

Zoeken op OE artikelnummer

Meest verkochte producten

Alles over Seat Toledo accu’s

Hulp bij het monteren

Heb je nog nooit zelf een accu vervangen? Dat is geen enkel probleem! We hebben een overzichtelijke handleiding voor je gemaakt waarin we stap voor stap uitleggen hoe je dit het beste doet.  

Accu’s voor alle Seat Toledo uitvoeringen

  • Seat Toledo I (1L) 1991 tot 1999
  • Seat Toledo II (1M2) 1998 tot 2006
  • Seat Toledo III (5P2) 2004 tot 2009
    Seat Toledo IV (KG3) 2012 tot 2019

Bestellen en bezorgen

De temperaturen dalen en de zon laat zich steeds korter zien. Koning Winter is bijna in het land! Je vindt dit misschien wel de lekkerste tijd van het jaar. De kaarsjes mogen weer aan, de feestmaand is in zicht. Het enige minpunt is dat de jaarlijkse keuring van je auto er weer aan zit te komen. Elk jaar is er wel weer een onaangename verassing die het winterbudget doet opslurpen. 

Maar niet dit jaar! Dit jaar ben je goed voorbereid. Je hebt van vrienden over Accudeal gehoord. Daar kun je dezelfde accu als bij de garage kopen, maar dan voor een betere prijs. Kijk, daar hou je van. Je bestelt de accu voor jouw Toledo en die wordt dezelfde dag nog geleverd. Die eerste kosten heb je alvast bespaard. 

Samenvatting

De Seat Toledo is getransformeerd in een echte familie auto. Jouw accu moet net zo betrouwbaar zijn als de auto is. Daarom koop je bij Accudeal een accu van kwaliteit voor een scherpe prijs!