Accu voor een Seat Leon

Een zwarte Seat Leon

Het Spaanse Seat kwam in 1998 met de Seat Leon, vernoemd naar de Spaanse plaats Léon. De auto werd gemaakt met een sportieve uitstraling. Deze werd gemaakt in een sedan en station uitvoering. Na 3 generaties werd het model nogmaals flink onder handen genomen. Niet alleen het sportieve jasje was een verandering op voorgaande modellen. Ook de veiligheid en efficiëntie werden flink aangeschroefd. Qua interieur is de Leon ook met zijn tijd meegegaan. Met een hypermodern infotainment display die met handbewegingen gestuurd kan worden is de auto helemaal van deze moderne tijd. Je kunt je voorstellen dat deze technische snufjes ook meer van een accu verwachten. Ook is er voor de bewuste gebruikers een hybride model op de markt gebracht.

Welke accu is geschikt voor jouw Seat Leon?

Niet elke Leon heeft dezelfde accu nodig. Zo heb je in de laatste generatie al de keuze uit 4 verschillende motoruitvoeringen. Weet je niet precies welke accu geschikt is voor jouw type Leon? Zoek dan op jouw kenteken naar een geschikt model. Vergelijk nog wel even de specificaties met je huidige accu. De accu moet natuurlijk wel passen! Kom je er toch niet helemaal uit? Neem dan contact op met onze klantenservice, zij kijken graag even met je mee. 

Seat Leon accu zoeken op kenteken

Vind snel de juiste accu op basis van uw voertuiginformatie
Er zijn voor het kenteken geen resultaten gevonden.
Er zijn geen resultaten gevonden of er ging iets mis. Pas uw zoekopdracht aan en probeer opnieuw.

Zoeken op OE artikelnummer

Meest verkochte producten

Alles over Seat Leon accu’s

Hulp bij het monteren

Als je de juiste accu gevonden hebt, wil je deze natuurlijk zo snel mogelijk in je auto hebben. 
Aan de bezorging zal het niet liggen, als je voor 12 uur besteld heb je de accu namelijk al dezelfde dag in huis. Weet je niet zo goed hoe je zelf de accu vervangt? Lees dan onze handleiding eens door, hierin laten we je stap voor stap zien hoe je dit makkelijk zelf kunt doen. 

Accu’s voor alle Seat Leon uitvoeringen

  • Seat Leon (1M1) 1999 tot 2006
  • Seat Leon (1P1) 2005 tot 2013
  • Seat Leon (5F1) 2012 tot heden
  • Seat Leon SC (5F5) 2013 tot heden
  • Seat Leon ST (5F8) 2012 tot heden
  • Seat Leon ST Bestelwagen/Bus (5F8) 2013 tot heden

Bestellen en bezorgen

De vakantie is echt weer voorbij. Dit besef je je als de wielen van het vliegtuig de Nederlandse bodem weer raken, waarna je nog 15 minuten moet taxiën naar de gate. Het was een heerlijk vakantie maar je bent blij dat je weer bijna thuis bent. Op het vliegveld word je gelukkig al opgewacht door je vrienden die je graag even op dit vroege tijdstip wilden ophalen. Eenmaal thuisgekomen wil je gelijk even langs de supermarkt om de eerste boodschappen in huis te halen. Dat vliegtuig ontbijt is het toch net niet. 

Helaas kom je er op dat moment achter dat je de lampen van je Leon aan hebt laten staan. Fijne afsluiter van de vakantie. Gelukkig heb je nog koffie in huis en met een dampende kop kruip je achter je laptop en begint de zoektocht. Als snel kom je op de site van Accudeal, waar de levering dezelfde dag nog binnenkomt. Eerst zien, dan geloven. Dezelfde dag komt inderdaad jouw nieuwe accu binnen en binnen no time ben je weer onderweg! 

Samenvatting

De Seat Leon is een veelzijdige en veilige auto. En de laatste generatie is ook nog eens hypermoderne! Of je nu een occasion hebt, of een splinternieuwe, je wilt een accu van kwaliteit voor deze auto. Je vindt bij ons een ruim aanbod aan auto accu’s. En kom je er niet uit? Dan geven we je graag wat advies!