Accu voor een Seat Ibiza

Witte Seat Ibiza

De Ibiza is een compacte hatchback van het Spaanse automerk Seat. Al in het jaar 1984 kwam deze op de markt en zorgt voor veertig procent van de omzet. De naam van de auto neemt je mee naar het gelijknamige Spaanse eiland in de middellandse zee met witte stranden en helderblauw water.. Door de jaren heen is het model erg veranderd: zowel motorisch als het uiterlijk van het model. De sportieve auto is voor iedereen weg gelegd en je ziet er dan ook elk type persoon in rijden. Geen wonder dat deze auto zo goed verkocht wordt wereldwijd! 

Welke accu is geschikt voor jouw Seat Ibiza?

Omdat de auto door de jaren heen zo veranderd is, zijn er ook meerdere accu’s die zouden kunnen passen in jouw Seat Ibiza. De auto zelf gaat langer mee dan de accu dus deze dien je soms te vervangen als een auto al langere tijd meegaat. Er zijn tal van oorzaken waarom een accu het plots niet meer doet. Dit kan komen door temperatuurverschillen, dat je je lichten aan laat staan of gewoon door ouderdom. Als je de accu besteld bij accudeal weet je zeker dat je deze koopt voor de beste prijs en dat hij snel in huis is! 

Seat Ibiza accu zoeken op kenteken

Vind snel de juiste accu op basis van uw voertuiginformatie
Er zijn voor het kenteken geen resultaten gevonden.
Er zijn geen resultaten gevonden of er ging iets mis. Pas uw zoekopdracht aan en probeer opnieuw.

Zoeken op OE artikelnummer

Meest verkochte producten

Alles over Seat Ibiza accu’s

Hulp bij het monteren

Kom er achter welke accu er onder jouw motorkap past door middel van de kenteken check en volg de stappen binnen het handige stappenplan. Kom je er niet uit welke je nodig heb voor jouw Ibiza? Bel met onze klantenservice voor advies of mail ons een foto van de oude accu zodat wij met je kunnen meekijken! 

Accu’s voor alle Seat Ibiza uitvoeringen

  • Seat Ibiza I (021A0 1984 tot 1993
  • Seat Ibiza II (6K1) 1993 tot 2002
  • Seat Ibiza III (6L1) 2002 tot 2009
  • Seat Ibiza IV (6J5, 6P1) 2008 tot 2017
  • Seat Ibiza IV Sportcoupe (6J1, 6P5) 2008 tot 2018
  • Seat Ibiza IV ST (6J8, 6P8) 2010 tot 2016
  • Seat Ibiza V (KJ1) 2017 tot heden

Bestellen en bezorgen

Morgen is het weer zover: de Nijmeegse vierdaagse staat weer voor de deur! Omdat er toch wel een aantal spullen mee moeten op die paar dagen weg heb je aangeboden om met jouw auto te gaan omdat die net wat groter is. Je besluit toch nog even de auto te stofzuigen voordat je op pad gaat. Nu je toch goed bezig bent met de auto stofzuigen besluit je dat je hem ook even door de wasstraat wil halen. Je komt erachter dat de auto helaas niet wil starten.. Dat is pech. Wel heb je dan snel een nieuwe accu nodig.

Snel voer je je kenteken in bij Accudeal.nl en vind de juiste accu. Je belt de klantenservice of het echt waar is dat hij vanavond direct geleverd wordt en dat wordt hij. Diezelfde avond nog zet je de accu er in en deze werkt perfect! Heel misschien sta je morgen dan toch nog wat vroeger op om de auto door de wasstraat te halen..

Samenvatting

Voor goed advies, snelle service en de beste prijs moet je bij Accudeal zijn. Bijna alle accu’s direct vanuit voorraad leverbaar en alleen maar topmerken! Gratis levering in België en Nederland. Hulp nodig met uitzoeken? Bel met onze klantenservice, zij staan je graag te woord!