Accu voor een Renault Trafic

Accu voor een Renault Trafic

Renault is rond 1980 begonnen met het produceren van de bedrijfswagen Renault Trafic vanuit hun Franse productie fabrieken. Om de zakelijke markt goed te kunnen bedienen heeft Renault de Trafic in talloze varianten geproduceerd. Waaronder een met een verhoogd dag, een kiepbak achterin, 4×4 aandrijving etc.

Na de samensmelting van Renault met Opel werd de Renault Trafic ook als Opel Arena geproduceerd en verkocht.

Vanaf het moment dat Nissan is gaan samenwerken met Renault is de Trafic bij Opel omgedoopt tot de Vivaro. De bus wordt ook geproduceerd als Nissan Primastar. Ook hiervan zijn er ontelbaar varianten en motoren van verschenen. Dus er zijn ook veel verschillende accu’s mogelijk voor een Renault Trafic.

Welke accu is geschikt voor jouw Renault Trafic?

Zoals boven aangegeven zijn er veel verschillende varianten van de Renault Trafic op de markt verschenen en heeft elke variant zijn eigen type accu. Het is dan ook zeer belangrijk om de gegevens van de oude accu goed te vergelijk met de accu die je wil gaan bestellen. De capaciteit (in Ah), afmetingen, polschema/type en eventueel het start-stop systeem zijn alle vier belangrijk om na te kijken.

Om een snelle selectie naar voren te halen kan je altijd onze kentekenzoeker gebruiken, wel dan nog even de bovenstaande eigenschappen checken en bij overeenkomst snel bestellen in de webshop!

Renault Trafic accu zoeken op kenteken

Vind snel de juiste accu op basis van uw voertuiginformatie
Er zijn voor het kenteken geen resultaten gevonden.
Er zijn geen resultaten gevonden of er ging iets mis. Pas uw zoekopdracht aan en probeer opnieuw.

Zoeken op OE artikelnummer

Meest verkochte producten

Alles over Renault Trafic accu’s

Hulp bij het monteren

De accu van de Renault Trafic is vaak gemakkelijk zelf te vervangen met de juiste steeksleutel. Via ons handige stappenplan wordt er stap voor stap uitgelegd hoe je de accu zelf kan vervangen.

Om er zeker van te zijn dat je de juiste handelingen uitvoert is het altijd goed om de handleiding van de auto zelf even te raadplegen. Zeker in geval van een start-stop systeem kunnen er specifieke handelingen nodig zijn om alle data van de auto te behouden. 

Accu’s voor alle Renault Trafic Bestelwagen uitvoeringen

 • Renault Trafic Bestelwagen 1980 tot 1989
 • Renault Trafic Bestelwagen 1989 tot 2002
 • Renault Traffic II Bestelwagen 2001 tot heden
 • Renault Traffic III Bestelwagen 2014 tot heden

Accu’s voor alle Renault Trafic Bus uitvoeringen

 • Renault Trafic Bus 1980 tot 1989
 • Renault Trafic Bus 1989 tot 2001
 • Renault Trafic Bus II 2001 tot heden
 • Renault Trafic Bus III 2014 tot heden

Accu’s voor alle Renault Trafic Open Laadbak uitvoeringen

 • Renault Trafic Open laadbak/Chassis 1980 tot 1989
 • Renault Trafic Open laadbak/Chassis 1989 tot 2002
 • Renault Trafic II Open laadbak/Chassis 2001 tot heden
 • Renault Trafic III Open laadbak/Chassis 2014 tot heden

Bestellen en bezorgen

Voor een nieuw bouwprojectje ben je opzoek naar een niet al te dure occasion bestelbus. Zo krijg je al het gereedschap en bouwmateriaal op locatie. Na een tijdje speuren op Marktplaats en Autoscout24 ben je een mooie Renault Trafic tegengekomen met de juiste inbouw voor al je spullen.

Tijdens de proefrit valt het al een beetje op dat de auto niet helemaal lekker start. De verkoper geeft ook aan dat de accu er al een behoorlijke tijd in zit.

Hierdoor weet je nog een leuke korting op de bus te krijgen en ga je verder op internet opzoek naar een nieuwe accu. Al snel kom je terecht bij Accudeal.nl waar je binnen de kortste keren de juiste accu hebt gevonden met een snelle levering. Voor 12:00 besteld is dezelfde avond nog in huis!

Kan je direct van start met een betrouwbare bus voor je nieuwe klus.

Samenvatting

De Renault Trafic is al een aantal jaren in productie en heeft niet altijd dezelfde accu door de verschillende varianten. Kom je er toch niet helemaal goed uit welke accu de juiste vervanging is voor jouw Renault Trafic? Onze klantenservice staat altijd voor je klaar om je het juiste advies te geven!