Accu voor een Renault Scenic

Accu voor een Renault Scenic

Heeft de accu van jouw Renault Scenic je in de steek gelaten? Bij Accudeal vind je de juiste accu voor elk type Scenic. Ben je er niet helemaal zeker van welke batterij je nodig hebt? Hier vind je meer informatie over de auto en de verschillende accu’s.
Zo is de Renault Scenic, gebaseerd op de Renault Megane. Het is de eerste auto die het label compacte MPV mocht dragen. Na zijn lancering is de auto verkozen tot auto van het jaar.

Nadat er 3 generaties uit de fabriek zijn gerold, heeft Renault ook een hybride variant geproduceerd. De Renault Scenic komt in 5 verschillende uitvoeringen: De Life, Zen, Intens, Bose en Initiale Paris. De Bose heeft haar naam te danken aan het uitgebreide audiosysteem van Bose die in de auto geplaatst is.

Welke accu is geschikt voor jouw Renault Scenic?

De verschillende uitvoeringen van de Renault Scenic gebruiken niet allemaal dezelfde accu. Ook tussen de verschillende generaties kan de accu verschillen. Zo zijn nieuwere modellen vaak uitgerust met een start-stop systeem. Hier heb je een speciale AGM of EFB accu nodig. Als je niet zeker weet welke accu je nodig hebt, kun je gebruik maken van de kentekenzoekmachine. Aan de hand van je kenteken worden mogelijke accu’s getoond. Je hoeft dan alleen nog de specificaties te vergelijken met je huidige accu. Kom je er niet helemaal uit? Neem dan contact op met onze klantenservice. We kijken graag met je mee!

Renault Scenic accu zoeken op kenteken

Vind snel de juiste accu op basis van uw voertuiginformatie
Er zijn voor het kenteken geen resultaten gevonden.
Er zijn geen resultaten gevonden of er ging iets mis. Pas uw zoekopdracht aan en probeer opnieuw.

Zoeken op OE artikelnummer

Meest verkochte producten

Alles over Renault Scenic accu’s

Hulp bij het monteren

Wist je dat het vervangen van een auto accu helemaal niet moeilijk hoeft te zijn? Dankzij onze makkelijke handleiding laten we je stap voor stap zien hoe je dit zelf kunt doen.

Accu’s voor alle Renault Scenic uitvoeringen

  • Renault Scenic I MPV 1999 tot 2010
  • Renault Scenic II 2003 tot 2010
  • Renault Scenic III 2008 tot heden
  • Renault Scenic IV 2016 tot heden

Bestellen en bezorgen

Al jarenlang weet jouw Renault Scenic je overal te brengen. Tegenwoordig werk je veel vanuit huis en staat de auto steeds vaker stil. Je besluit dat dit een goed moment is om de auto te verkopen. Nadat je een paar foto’s van de binnen- en buitenkant gemaakt hebt, zet je de auto online te koop. Al snel dienen de eerste kopers zich aan. Je maakt wat afspraken voor de komende dagen en besluit de auto nog even door de wasstraat te halen. Dat ziet er wel zo netjes uit.

Helaas denkt de auto daar anders over. Na al die weken stil te hebben gestaan, lijkt de accu er geen zin meer in te hebben. Je raakt lichtelijk in paniek, vanavond komt de eerste kijker al langs. Je besluit snel te googelen naar accu’s en komt al snel bij Accudeal terecht. Voor 12 uur besteld, vanavond nog in huis, en dat op zaterdag! Je hebt al snel de juiste accu gevonden en een paar uur later heb je deze ook al in huis!

Samenvatting

Voor elke Renault Scenic vind je bij Accudeal de juiste accu. Snel en voordelig in huis!