Aanbieding!

VMF120M Sportline SMF 12V, 120Ah, 870A

189.95 Incl. BTW

De VMF120M accu is perfect met name populair in de watersport.  Naast een hoog piekvermogen is hij ook geschikt voor licht cyclisch gebruik. Het beste van twee werelden in één accu voor jouw boot, camper of caravan.


SKU: VMF120M Categorieën: Boot accu Caravan accu Fluistermotor accu LowMargin Mover accu Solar accu Tuinhuis accu Vrachtwagen accu Let op: Niet alle toepassingen staan vermeld! Maak gebruik van de filter op de homepage of het menu wanneer uw toepassing niet wordt getoond.

Tags: , , ,

Beschrijving

Zoek je een 120Ah accu die zowel startvermogen heeft als genoeg capaciteit voor diepere ontlading? Dan ben je bij Accudeal aan het juiste adres. De VMF120M is de perfecte accu als je opzoek bent naar stroomvoorziening voor je caravan, fluistermotor of boot. Zoals de toepassingen hiervoor al aangeven is dit dan ook de perfecte recreatie batterij. Dit komt door de glasmatseparatie en de wat dikkere loodplaten. Dit noemen ze ook wel een semi-tractie of dual purpose accu. Deze batterij houdt perfect stand tot diepte ontladingen van wel 60%. Dit proces van ontladen en opladen kan zo’n 300-400 keer kan worden gedaan. Dit maakt deVMF120M accu prima geschikt voor campers en watersport.

Ondanks de dikkere loodplaten heeft VMF het voor elkaar gekregen om toch nog een ontzettend sterk piekvermogen te creëren. Wel 870 ampère! Dat maakt dat deze accu naast perfect is voor stroomvoorziening van een elektrische bron ook nog perfect geschikt is voor het starten of om kort wat extra vermogen te geven. Dit komt met name van pas als de accu naast uw apparatuur ook nog een motor moet starten.

Onderhouden van je VMF120M

Zet de VMF120M accu, als je deze in de winter niet gebruikt, wel af en toe even aan de druppellader . Op deze manier zorg je ervoor dat ook als hij niet gebruikt wordt in perfecte conditie blijft. Elke accu heeft namelijk ook zelfontlading. Dat betekent dat de accu langzaam leegloopt. Ook al is dit bij deze batterij tot een minimum beperkt is het dus toch verstandig dit te doen. Zo heb je extra lang plezier van je VMF120M accu.

De accu is, in vergelijking met andere merken, ontzettend scherp geprijsd! Dit product is bij ons standaard in grote aantallen op voorraad. Heb jij er dus snel eentje nodig? Bestel hem dan voor 17:00 uur, dan wordt hij morgen nog gratis bezorgd. Kan je zelfs zo lang niet wachten, haal hem dan af in één van onze 4 filialen.

Voordelen en nadelen van de VMF120M accu

+ Geschikt voor diepere ontlading
+ Schokbestendig
+ Scherp geprijsd
+ Hoog startvermogen
+ Lage zelfontlading
+ Onderhoudsvrij
+ Snelle ladingopname
– Maximale ontlading 50%
– Moet in een geventileerde ruimte geplaatst worden
– Kan maximaal 45 graden gekanteld worden

Extra informatie

Gewicht 34.7 kg
Afmetingen 50.6 × 18.2 × 23.3 cm
Fabrikantcode

VMF120M

Merk

VMF

Voltage

12V

Capaciteit (Ah)

120Ah

Koudstart (CCA EN): [CCA]

870

Toepassing

Starten, Starten en stroomvoorziening, Stroomvoorziening

Onderhoudsvrij

Ja

Lengte (mm)

506

Breedte (mm)

182

Hoogte (mm)

210

Hoogte Totaal (mm)

233

Layout

3

Terminal (poltype)

1

Hold-down (voetrand)

B00

Gewicht (kg)

35.4

EAN

8717545593981

Soorten

Dual Purpose accu, Start accu

Alternatieven voor dit product