Aanbieding!

Varta LED70 Professional Dual Purpose EFB accu 70Ah, 760A, 12V

137.95 Incl. BTW

Varta LED70 70Ah accu uit de Varta Professional serie.
Met een extra lange levensduur dankzij EFB technologie!


SKU: LED70 Categorieën: Accu voor zonnepanelen Boot accu Camper accu Fluistermotor accu MidMargin Solar accu Tuinhuis accu Vrachtwagen accu Let op: Niet alle toepassingen staan vermeld! Maak gebruik van de filter op de homepage of het menu wanneer uw toepassing niet wordt getoond.

Tags: , , , ,

Beschrijving

De Varta LED70, 70Ah EFB semi-tractie accu. De functie is professionele toepassingen in boten, campers, caravans, touringcars, UPS, alarm- en beveiligingssystemen, reinigingsmachines en autonome systemen (zoals opslag van energie vanuit zonnepanelen). De Varta 70Ah Professional Dual Purpose EFB accu is uitermate geschikt voor seizoensgebonden gebruik en is voorzien van extra dikke loodplaten waardoor ze uitermate geschikt zijn om langdurig te ontladen. Ideaal voor zowel starten als voeding voor uw huishoud apparatuur.

Varta LED70 kenmerken

Naast het amperage zijn er veel andere kenmerken gekoppeld aan een accu, het is belangrijk dat de accu die je besteld de juiste voor je is. Hieronder vind je een klein overzicht van product specificaties van dit artikel. Wanneer je meer informatie nodig hebt kan je aan de linker kant van deze pagina klikken op ‘extra informatie’, hier vind je een groot overzicht van alle specificaties.

  • Merk: Varta
  • Artikel: LED70, 930070076
  • Ah: 70Ah
  • CCA: 760 A
  • Afmetingen: 278x175x190mm

De voordelen van de Varta LED70

De Varta LED70 batterij maakt gebruik van EFB (Enhanced Flooded Battery) technologie. Dankzij deze speciale glasmat separator is de accu twee keer zo cyclus vast ten opzichte van een normale lood-zuur accu. En een langere levensduur betekend langer plezier van je accu. Deze semi-tractie accu is speciaal gemaakt voor een diepe ontlading, deze Varta LED70 kan optimaal tegen een ontlading van 50 procent. Ook heeft dit artikel een koud-start van 760 A, dit betekend dat hij ook zeer geschikt is voor het starten van kleine motoren. Kortom: de LED70 is een alleskunner.

Voordelen

  • krachtige koud-start
  • Langere levensduur door EFB technologie

Nadelen

  • Iets duurder dan andere merken accu’s in dezelfde afmeting

Conclusie 

Wanneer je op zoek bent naar een accu die is gemaakt voor deep-cycle en een hoge koud-start? Dan is de LED70 een goede keuze, met de afmetingen 278x175x190 is het een zeer krachtige en betrouwbare batterij. Wij hebben hem altijd op voorraad, dus bestellen kan snel en gemakkelijk.

Extra informatie

Gewicht 20 kg
Afmetingen 278 × 175 × 190 cm
Fabrikantcode

930070076

Merk

Varta

Voltage

12V

Capaciteit (Ah)

70 Ah

Koudstart (CCA EN): [CCA]

760A

Toepassing

Starten, Starten en stroomvoorziening, Stroomvoorziening

Onderhoudsvrij

Ja

Lengte (mm)

278

Breedte (mm)

175

Hoogte (mm)

190

Hoogte Totaal (mm)

190

Layout

0

Terminal (poltype)

1

Hold-down (voetrand)

B3

Gewicht (kg)

20

Soorten

Dual Purpose accu, Semi-tractie accu, Start accu

Alternatieven voor dit product