Varta E39 70Ah Silver Dynamic AGM, 760A, Start-Stop accu, 12V

154.95 Incl. BTW

Varta E39 70Ah AGM Start-stop accu uit de Silver AGM Dynamic serie.
Met een extra lange levensduur en tot wel 3x meer cycles als bij een gewone accu.


SKU: E39 Categorieën: Accu voor Renault Trafic AGM Start-stop accu voor auto Auto accu Startaccu voor auto Varta accu voor auto Let op: Niet alle toepassingen staan vermeld! Maak gebruik van de filter op de homepage of het menu wanneer uw toepassing niet wordt getoond.

Tags: ,

Beschrijving

De Varta E39 70Ah start-stop accu is speciaal ontworpen voor een auto met een start stop systeem. Een auto met start-stop systeem is brandstof besparend en heeft een lagere uitstoot. Daarom zijn deze auto’s beter beter voor het milieu. Als de accu van je start-stop systeem niet meer werkt, dan kan je niet zomaar een normale start accu gebruiken als vervanging. Dit product is dus gelukkig wel geschikt voor dit soort auto’s. Door de speciale AGM techniek kan deze Varta 570901076 veel dieper ontladen worden dan een gewone startaccu. Daarbij kan dit product ook meer starts aan. Hierdoor is de levensduur veel langer. Als je de accu snel nodig hebt en niet te veel wil betalen, dan ben je hier op het goede adres.

Varta E39 kenmerken

Een klein overzicht van de product kenmerken kan je hieronder vinden. Heb je meer kenmerken of informatie nodig? Scroll dan een stukje verder naar uitgebreide kenmerken en lees daar alles wat je moet weten over de Varta 570901076 voordat je hem koopt.

De voordelen van de Varta E39

Wat maakt de Varta E39 zo geschikt voor een auto met start stop systeem en wat is een start-stop systeem?

Als je auto een start-stop systeem heeft schakelt de motor automatisch uit, als hij stilstaat en in zijn vrij wordt gezet. Zodra je de koppeling weer indrukt start de auto automatisch. Dit bespaart brandstof en zorgt voor een lagere uitstoot, maar vraagt veel kracht van de accu, die de auto vaker moet starten tijdens een rit. Hier is de Varta E39 70Ah AGM start-stop accu voor ontwikkeld. Om de loodplaten van dit product zit een glasmatje die het zuur in zich opneemt. Dit matje zorgt voor extra ondersteuning van de loodplaten, hierdoor kan de accu dieper ontladen worden dan een normale start accu. Ook kan deze batterij tegen de hoge laadspanning die auto’s met een start-stop systeem geven aan de accu om hem weer snel op te laden.

Alle voordelen op een rij

  • Hoog startvermogen voor zware motoren
  • Langere levensduur door speciale constructie
  • 3x meer cycles bij diepere ontlading
  • Meer starts dan een normale accu
  • OE kwaliteit (zelfde kwaliteit als je originele accu)
  • AGM technologie
  • Extra schok en trilbestendigheid

Conclusie

Heb je een auto met start-stop systeem en zoekt u een goede 70Ah accu? Dan is de Varta 570901076 perfect. De Varta E39 is bij ons een voorraad product, dus u heeft hem altijd snel in uw bezit. Zo kan jouw auto snel weer starten! Hij heeft een hoog start vermogen en is tot wel 3x beter bestand tegen diepere ontlading dan een gewone startaccu. Profiteer van onze voordeel prijzen. Bestel hem voor 12u en ontvang hem vanavond nog gratis in huis.

Extra informatie

Gewicht 20 kg
Afmetingen 27.8 × 17.5 × 19.0 cm
Fabrikantcode

570 901 076

Merk

Varta

Capaciteit (Ah)

70 Ah

Koudstart (CCA EN): [CCA]

760A

Toepassing

Starten, Starten en stroomvoorziening, Stroomvoorziening

Onderhoudsvrij

Ja

Lengte (mm)

278

Breedte (mm)

175

Hoogte (mm)

190

Hoogte Totaal (mm)

190

Layout

0

Terminal (poltype)

1

Hold-down (voetrand)

B13

Gewicht (kg)

20

EAN

4016987144503

Soorten

AGM accu, Start accu, Start-stop accu

Alternatieven voor dit product