Aanbieding!

Optima YTS4.2 Yellow Top AGM Accu

210.00 189.00 Incl. BTW

Optima YTS4.2 accu, met 55Ah en 745A.
Voor een hoge piekstroom en een diepe ontlading.


SKU: YTS4.2 Categorieën: Boot accu Mover accu Optima Yellow Top Solar accu Tuinhuis accu Zonnepaneel accu Let op: Niet alle toepassingen staan vermeld! Maak gebruik van de filter op de homepage of het menu wanneer uw toepassing niet wordt getoond.

Beschrijving

Ben je op zoek naar een goede start accu die ook nog eens zeer geschikt is voor een diepe ontlading? Dan is de Optima YTS4.2 uitermate geschikt voor u. Zo zijn ze er in geslaagd om deze twee aspecten uitermate goed in 1 accu te verwerken. Benieuwd hoe het merk dit voor elkaar heeft gekregen? Lees dan verder, wij vertellen je het!

Optima YTS4.2 kenmerken

Los van de techniek die er in de Optima Yellow Top YTS4.2 verborgen zit zijn de product specificaties ook zeer belangrijk bij de keuze van je accu. De afmetingen moeten passen in de ruimte waar de accu in word geplaatst, de hoeveelheid ampère en de startkracht moeten overeen komen met je gebruik. Zo zijn er nog veel kenmerken die moeten kloppen bij de aanschaf van een accu. hieronder vind je alvast een klein overzicht van de meest gebruikte product specificatie’s, wanneer je opzoek bent naar meer informatie kan je aan de linker kant van deze pagina op “extra informatie” drukken.

  • Artikel: YTS4.2, YT55S
  • Ah: 55Ah
  • CCA: 765 EN
  • Afmetingen: 254x175x200mm

De voordelen van de Optima YTS4.2

De Optima YTS4.2 Yellow Top is speciaal ontworpen om veel kracht te kunnen geven en om daarnaast zeer diep ontladen te kunnen worden, dit hebben ze voor elkaar gekregen door een nieuwe manier van het inzetten van de loodplaten. het is gebruikelijk in een accu om de loodplaten parallel aan elkaar in de bak te plaatsen. Optima vind dat dit beter kan, ze bedachten daarom een spiraalvormige loodplaat, dit zorgt niet alleen voor extra oppervlakte waarop het zuur kan reageren (vandaar de hoge piekstroom) maar zorgt er ook voor dat de loodplaat zeer sterk is en daarom tegen diep ontladen kan zonder krom te trekken. Dit staaltje innovatie heeft er voor gezorgd dat de YTS4.2 een vaak gekozen accu is.

Voordelen

 • Super hoge piekstroom voor krachtig werk.
 • Bestand tegen een diepe ontlading van wel 80%.
 • Hoge trilbestendigheid door spiraal loodplaten
 • “droog” door het gebruik van AGM techniek
 • Snelle lading mogelijk door lage interne weerstand

Nadelen

 • Hij is duurder dan een gewone semi-tractie

Conclusie over de Optima YTS4.2

Wanneer blijkt dat de YTS4.2 bij u past is bestellen bij Accudeal de beste keuze. Wij hebben deze accu altijd op voorraad staan en dat zorgt ervoor dat wij een mooie service kunnen aanbieden: vandaag voor 12:00 besteld is de zelfde dag nog in huis! Handig als u snel op pad gaat of als u de accu gewoon alvast in huis wilt hebben. En bij ons is de verzending helemaal gratis!!!

Extra informatie

Gewicht 19.5 kg
Afmetingen 25.4 × 17.5 × 20 cm
Fabrikantcode

YTS 4.2

Merk

Optima

Capaciteit (Ah)

55 Ah

Koudstart (CCA EN): [CCA]

765A

Toepassing

Starten, Starten en stroomvoorziening, Stroomopslag, Stroomvoorziening

Onderhoudsvrij

Ja

Lengte (mm)

254

Breedte (mm)

172

Hoogte (mm)

200

Hoogte Totaal (mm)

200

Layout

1

Terminal (poltype)

1

Hold-down (voetrand)

B01

Gewicht (kg)

19.5

EAN

4016987113523

Soorten

AGM accu, Deep Cycle accu, Semi-tractie accu