Aanbieding!

Optima YTR3.7 Yellow Top 48Ah AGM Accu

229.95 Incl. BTW


SKU: YTR3.7 Categorieën: Boot accu MidMargin Mover accu Optima Yellow Top Let op: Niet alle toepassingen staan vermeld! Maak gebruik van de filter op de homepage of het menu wanneer uw toepassing niet wordt getoond.

Beschrijving

Ben je op zoek naar een goede accu voor starten en stoomvoorziening  voor diepe ontlading? Dan is de Optima YTR3.7 48Ah Yellow Top uitermate geschikt. Deze batterij is zowel geschikt als startaccu voor je bijvoorbeeld je boot evenals als stroomvoorzieningsaccu voor je huishouding. Zo zijn ze bij Optima in geslaagd om deze twee aspecten uitermate goed in één accu te verwerken: de Yellowtop. Benieuwd hoe het merk dit voor elkaar heeft gekregen? Lees dan verder, wij vertellen je het verderop in dit artikel!

Naast zijn handige formaat van 237x172x175mm is deze accu nog eens goed te verplaatsen door het handige hengsel dat aan de accu zit. Dit maakt de batterij uiterst populair voor seizoensgebonden gebruik als de boot, camper of caravan (helaas) weer de winterstalling in moet. Bestel jij jouw Optima YT R 3.7 48Ah Yellow top Accu  Online voor 10u, dan kan hij vanavond nog worden bezorgd.

Yellowtop accu eigenschappen

Dit product wordt ook wel verkocht onder de Optima codes YTR-3.7 of YT R 3.7. De EAN code van deze batterij is 4016987114667. Als je één van deze codes tegenkomt hebben we het over dezelfde accu.

Los van de techniek die er in de Optima Yellow Top YTR3.7 verborgen zit zijn de product specificaties ook zeer belangrijk bij de keuze van je accu. De afmetingen moeten passen in de ruimte waar de Optima YT R 3.7 in word geplaatst. Daarnaast moet de hoeveelheid ampère en/ of de startkracht overeen komen met je verbruik. Zo zijn er nog veel meer kenmerken die moeten kloppen bij de

Optima artikelcode:  YTR3.7, YT48R
Voltage: 12V
Capaciteit: 48Ah
Koudstart vermogen (CCA): 660A (EN)
Afmetingen: 237x172x175mm
Layout: 1 (plus links)
Bekijk alle overige eigenschappen

De voordelen van de Optima YTR3.7

De Optima YTR3.7 Yellow Top is speciaal ontworpen om veel kracht te kunnen geven en om daarnaast zeer diep ontladen te kunnen worden. Dit hebben ze voor elkaar gekregen door een nieuwe manier van het maken en inzetten van de loodplaten. Het is gebruikelijk in een accu om vlakke loodplaten parallel aan elkaar in de bak te plaatsen. Optima vind dat dit beter kan, ze bedachten daarom een spiraalvormige loodplaat, dit zorgt niet alleen voor extra oppervlakte waarop het zuur kan reageren (vandaar de hoge piekstroom) maar zorgt er ook voor dat de loodplaat zeer sterk is en daarom tegen diep ontladen kan zonder krom te trekken. Dit staaltje innovatie heeft er voor gezorgd dat de Yellowtop Optima 48Ah een vaak gekozen accu is.

Voordelen

✓ Super hoge piekstroom (met name in dit formaat uitzonderlijk) voor krachtig werk.
✓ Bestand tegen een diepe ontlading van wel 80%.
✓ Hoge trilbestendigheid door spiraal loodplaten
✓ “droog” door het gebruik van AGM techniek
✓ Snelle lading mogelijk door lage interne weerstand
✓ Optima Yellow top is direct klaar voor gebruik
✓ Geschikt om in een niet geventileerde ruimte te zetten
✓ Handig hengsel maakt hem zeer geschikt om te verplaatsen als de boot, camper of caravanaccu weer in de winterstalling moet.
✓ Recycling van deze accu is mogelijk (in te leveren bij een van onze vestigingen)

Nadelen

  • Hij is duurder dan een EFB of Semi-tractie accu (maar wel meer lifecycles)

Conclusie over de Optima YTR3.7 met EAN 4016987114667

Wanneer blijkt dat de YTR3.7 bij je past is bestellen bij Accudeal de beste keuze. Wij hebben deze Yellow top Optima accu altijd op voorraad staan en dat zorgt ervoor dat wij een mooie service kunnen aanbieden: vandaag voor 10:00 besteld is dezelfde dag nog in huis! Handig als je snel op pad moet of als de accu gewoon alvast in huis wilt hebben voor het mooie weer. Tevens is het bij ons gratis verzending.

 

Extra informatie

Gewicht 16.6 kg
Afmetingen 23.7 × 17.2 × 19.7 cm
Fabrikantcode

YTR 3.7

Merk

Optima

Capaciteit (Ah)

48 Ah

Koudstart (CCA EN): [CCA]

660A

Toepassing

Starten, Starten en stroomvoorziening, Stroomopslag, Stroomvoorziening

Onderhoudsvrij

Ja

Lengte (mm)

237

Breedte (mm)

172

Hoogte (mm)

197

Hoogte Totaal (mm)

197

Terminal (poltype)

1

Hold-down (voetrand)

B00

Gewicht (kg)

16.6

EAN

4016987114667

Soorten

AGM accu, Deep Cycle accu, Semi-tractie accu