Aanbieding!

MB YTX16-BS Landport (LP) 14Ah AGM motor accu, 12V, 220A

63.95 Incl. BTW

De Landport (LP) MB YTX16-BS is een 14Ah AGM motor accu met een koudstartkracht van 220A uit de AGM serie van Landport. Deze accu van premium kwaliteit heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Kies je voor betrouwbaarheid en top kwaliteit, dan is deze Landport (LP) accu de juiste keuze.


SKU: MB YTX16-BS Categorieën: Grasmaaier accu HighMargin Jetski accu Motor accu Quad accu SSV accu Let op: Niet alle toepassingen staan vermeld! Maak gebruik van de filter op de homepage of het menu wanneer uw toepassing niet wordt getoond.

Tags: , , , ,

Beschrijving

Deze MB YTX16-BS Landport (LP) AGM motoraccu heeft een capaciteit van 14Ah. Deze accu uit de LP AGM serie van Landport is wordt geleverd met een zuurpakketje. Zo ben je altijd zeker van een verse accu. Na afvullen is de accu volledig onderhoudsvrij. Door de AGM constructie is de accu ook sterker door deze Absorberende glasmatten en is hierdoor kantelbaar tot een hoek van 45 graden. Landport is een specialistisch motor accu merk, ook wel bekend uit de racerij waaronder de Moto2 klasse. LP is OE leverancier voor KSR moto. Je kan er dus van uitgaan dat alle batterijen volledig voldoen aan de OE specificaties en worden geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitseisen. De Landport (LP) MB YTX16-BS AGM heeft de maten 150mm 88mm 161mm (Lengte x breedte x hoogte) en is voorzien van Y4 polen. De layout (poolschema) is schema 1.

DE TECHNIEK VAN DE LANDPORT (LP) MB YTX16-BS AGM

Door de Absorberende glas matten (AGM) zit er geen los zuur of electrolyt meer in de accu. Deze MB YTX16-BS Landport 14Ah AGM accu is hierdoor volledig onderhoudsvrij. De glasmatten zuigen dit zuur op en drukkern hierdoor stevig tegen de loodplaten aan. AGM kan beter tegen ontlading dan de oude conventionele accu’s en is ook makkelijekr te laden.Dat de auto onderhoudsvrij is betekent natuurlijk niet dat deze MB YTX16-BS 14Ah Landport AGM accu niet meer bijgeladen hoeft te worden maar maakt de techniek maakt hem in ieder geval wel onderhoudsvrij. Sterker nog deze accu is na het afvullen gesloten door een strip. Er zitten dus geen doppen meer op deze accu. .

DE TOEPASBAARHEID

De Landport 14Ah AGM motor accu kan worden ingezet als alternatief op artikelen met de volgende codes:

  • DIN code: 51401
  • ETN code:
  • Varta code: YTX16-BS
  • Bosch code: M6 022

Zo is deze Landport MB YTX16-BSGeschikt voor diverse scooters, motorfietsen, jetski, brommer of quad. Check snel onze motor en scooter accu zoekhulp

BESTELLEN VAN DE LANDPORT MB YTX16-BS AGM MOTOR ACCU

Dit artikel is bij ons standaard een voorraad product. Dit product is een echte krachtpatser en voldoet aan de nieuwste eisen. Deze Landport AGM MB YTX16-BS is de beste keuze als je gaat voor goede kwaliteit voor een scherpe prijs. De MB YTX16-BS Landport 14Ah AGM motorfiets accu kan je ook nog een super snel in huis hebben. Bestel hem voor 12:00 uur heb je hem vanavond al in huis door onze Same Day Delivery service.

DE VOORDELEN EN NADELEN VAN DE LANDPORT MB YTX16-BS AGM MOTOR ACCU

Elke accu heeft zo zijn voor en nadelen. Bij de Landport MB YTX16-BS zijn er meer voordelen dan nadelen! Wij hebben ze voor je opgesomd.

De voordelen:

  • Volledig onderhoudsvrij
  • Vers door meeleveren zuurpakket
  • Voldoet aan OE eisen
  • Perfecte prijskwaliteit verhouding

De nadelen:

  • Moet worden afgevuld
  • Kan niet helemaal op zijn kant worden gemonteerdd

 

Conclusie

Ben je op zoek naar het aller beste voor een scherpe prijs? Zoek je een AGM motor accu van een topklasse merk met een capaciteit van 12Ah? Zoek niet verder want dan zit je met deze Landport LP MB YTX16-BS AGM motor accu van 14Ah helemaal goed. Combineer deze goede eigenschappen met onze niet te kloppen prijzen en de Same Dat Delivery en je weet dat je eigenlijk niet eens meer verder hoeft te kijken. Gegarandeerd de beste keuze voor jou motor

Extra informatie

Gewicht 5.3 kg
Afmetingen 15 × 8.7 × 16.1 cm
Fabrikantcode

MB YTX16-BS

Merk

Landport

Voltage

12V

Capaciteit (Ah)

14 Ah

Koudstart (CCA EN): [CCA]

220

Toepassing

Starten

Onderhoudsvrij

Ja

Lengte (mm)

150

Breedte (mm)

87

Hoogte (mm)

161

Hoogte Totaal (mm)

161

Layout

1

Terminal (poltype)

Y4

Hold-down (voetrand)

B00

Soorten

AGM accu, Start accu

Alternatieven voor dit product