Aanbieding!

MB YTX12-4 Landport (LP) 10Ah SLA Factory Activated AGM motor accu, 12V, 150A

58.95 Incl. BTW

De Landport (LP) MB YTX12-4 is een 10Ah AGM Factory activated motor accu met een koudstartkracht van 150A uit de SLA serie van Landport. Deze accu van premium kwaliteit heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Kies je voor betrouwbaarheid en top kwaliteit, dan is deze Landport (LP) accu de juiste keuze.


SKU: MB YTX12-4 Categorieën: HighMargin Jetski accu Motor accu Quad accu SSV accu Let op: Niet alle toepassingen staan vermeld! Maak gebruik van de filter op de homepage of het menu wanneer uw toepassing niet wordt getoond.

Tag:

Beschrijving

Deze MB YTX12-4 Landport (LP) AGM Factory activated SLA motoraccu heeft een capaciteit van 10Ah. Deze accu uit de LP SLA serie van Landport is op de fabriek gevuld, geladen en afgesloten. Hierdoor is de accu bij levering volledig gebruiksklaar en onderhoudsvrij. Door de SLA (Sealed Lead Acid) AGM constructie is de accu ook nog eens 100% lekvrij omdat het zuur opgenomen zit in de Absorberende glasmatten. Landport is een specialistisch motor accu merk, ook wel bekend uit de racerij waaronder de Moto2 klasse. LP is OE leverancier voor KSR moto. Je kan er dus vanuitgaan dat alle batterijen volledig voldoen aan de OE specificaties en worden geproduceerd volgens de hoogste kwaliteits eisen. De Landport (LP) MB YTX12-4 SLA Factory Activated AGM heeft de maten 150mm 87mm 130mm (Lengte x breedte x hoogte) en is voorzien van Y4 polen. De layout (poolschema) is schema 1.

De techniek van de Landport (LP) MB YTX12-4 SLA Factory Activated AGM

Door de Absorberende glas matten (AGM) zit er geen los zuur of electrolyt meer in de accu. Deze MB YTX12-4 Landport 10Ah SLA Factory activated AGM accu is hierdoor volledig lekvrij en kan daarom ook op zijn kant worden gemonteerd. Dit is een vereiste voor sommige motorfiets accu. AGM kan bovendien beter tegen ontlading dan de oude conventionele accu’s.Wel zo handig als je hem af en toe een weekje of in de schuur hebt staan. Dat betekent natuurlijk niet dat deze MB YTX12-4 10Ah Landport SLA accu niet meer bijgeladen hoeft te worden maar maakt de techniek maakt hem in ieder geval wel onderhoudsvrij. Sterker nog deze accu is al volledig gesealed, gevuld en geladen vanaf de fabriek. Zelf rommelen met zuurflesjes is dus niet meer nodig.

De Toepasbaarheid

De Landport 10Ah SLA AGM Factory activated motor accu kan toegepast worden als alternatief op artikelen met de volgende codes:

  • DIN code: 51012
  • ETN code: YTX12-BS
  • Varta code: YTX12-4, YTX12-BS
  • Bosch code: M6 014

Zo is deze Landport MB YTX12-4Geschikt voor diverse scooters, motorfietsen, jetski, brommer of quad. Check snel onze motor en scooter accu zoekhulp

bestellen van de Landport MB YTX12-4 SLA AGM motor accu

Dit artikel is bij ons standaard een voorraad product. Dit product is een echte krachtpatser en voldoet aan de nieuwste eisen. Deze Landport SLA AGM MB YTX12-4 is de beste keuze als je gaat voor topkwaliteit voor een scherpe prijs. De MB YTX12-4 Landport 10Ah Factory activated AGM motorfiets accu kan je ook nog een super snel in huis hebben. Bestel hem voor 12:00 uur heb je hem vanavond al in huis door onze Same Day Delivery service.

De voordelen en nadelen van de Landport MB YTX12-4 SLA AGM motor accu

Elke accu heeft zo zijn voor en nadelen. Bij de Landport MB YTX12-4 zijn er uiteraard veel meer voordelen dan nadelen! Wij hebben ze voor je opgesomd.

De voordelen:

  • 100% lekvrij en op zijn kant te monteren
  • Volledig onderhoudsvrij
  • Gelijk klaar voor gebruik
  • Voldoet aan OE eisen
  • Perfecte prijskwaliteit verhouding

De nadelen:

  • Iets lagere startkracht dan haar concurentie

 

Conclusie

Ben je op zoek naar het aller beste voor een scherpe prijs? Zoek je een gesealde 100% lekvrije motor accu van een topklasse merk met een capaciteit van 10Ah? Zoek niet verder want dan zit je met deze Landport LP MB YTX12-4 Gel motor accu van 10Ah helemaal goed. Combineer deze geweldige eigenschappen met onze niet te kloppen prijzen en de Same Dat Delivery en je weet dat je eigenlijk niet eens meer verder hoeft te kijken. Gegarandeerd de beste keuze voor jou motor

Extra informatie

Afmetingen 150 × 87 × 130 cm
Fabrikantcode

51012

Merk

Landport

Capaciteit (Ah)

10 Ah

Koudstart (CCA EN): [CCA]

150A

Toepassing

Starten

Onderhoudsvrij

Ja

Lengte (mm)

150

Breedte (mm)

87

Hoogte (mm)

130

Hoogte Totaal (mm)

130

Layout

1

Terminal (poltype)

Y4

Hold-down (voetrand)

B00

Soorten

AGM accu, Start accu

Alternatieven voor dit product