Aanbieding!

MA YB4L-B Landport (LP) 4Ah motor accu, 12V, 50A

19.95 Incl. BTW

De Landport (LP) MA YB4L-B is een 4Ah AGM motor accu met een koudstartkracht van 50A uit de AGM serie van Landport. Deze accu van premium kwaliteit heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Kies je voor betrouwbaarheid en top kwaliteit, dan is deze Landport (LP) accu de juiste keuze.


SKU: MA YB4L-B Categorieën: HighMargin Motor accu Let op: Niet alle toepassingen staan vermeld! Maak gebruik van de filter op de homepage of het menu wanneer uw toepassing niet wordt getoond.

Beschrijving

Deze MA YB4L-B Landport (LP) AGM motoraccu heeft een capaciteit van 4Ah. Deze accu uit de LP AGM serie van Landport is wordt geleverd met een zuurpakketje. Zo ben je altijd zeker van een verse accu. Na afvullen is de accu volledig onderhoudsvrij. Door de AGM constructie is de accu ook sterker door deze Absorberende glasmatten en is hierdoor kantelbaar tot een hoek van 45 graden. Landport is een specialistisch motor accu merk, ook wel bekend uit de racerij waaronder de Moto2 klasse. LP is OE leverancier voor KSR moto. Je kan er dus vanuitgaan dat alle batterijen volledig voldoen aan de OE specificaties en worden geproduceerd volgens de hoogste kwaliteits eisen. De Landport (LP) MA YB4L-B AGM heeft de maten 121mm 71mm 92mm (Lengte x breedte x hoogte) en is voorzien van Y4 polen. De layout (poolschema) is schema 0.

De techniek van de Landport (LP) MA YB4L-B AGM

Door de Absorberende glas matten (AGM) zit er geen los zuur of electrolyt meer in de accu. Deze MA YB4L-B Landport 4Ah AGM accu is hierdoor volledig onderhoudsvrij. De glasmatten zuigen dit zuur op en drukkern hierdoor stevig tegen de loodplaten aan. AGM kan beter tegen ontlading dan de oude conventionele accu’s en is ook makkelijekr te laden.Dat de auto onderhoudsvrij is betekent natuurlijk niet dat deze MA YB4L-B 4Ah Landport AGM accu niet meer bijgeladen hoeft te worden maar maakt de techniek maakt hem in ieder geval wel onderhoudsvrij. Sterker nog deze accu is na het afvullen gesloten door een strip. Er zitten dus geen doppen meer op deze accu. .

De Toepasbaarheid

De Landport 4Ah AGM motor accu kan worden ingezet als alternatief op artikelen met de volgende codes:

  • DIN code: 50411
  • ETN code:
  • Varta code: YB4L-B
  • Bosch code: M4 F17

Zo is deze Landport MA YB4L-BGeschikt voor diverse scooters, motorfietsen, jetski, brommer of quad. Check snel onze motor en scooter accu zoekhulp

bestellen van de Landport MA YB4L-B AGM motor accu

Dit artikel is bij ons standaard een voorraad product. Dit product is een echte krachtpatser en voldoet aan de nieuwste eisen. Deze Landport AGM MA YB4L-B is de beste keuze als je gaat voor goede kwaliteit voor een scherpe prijs. De MA YB4L-B Landport 4Ah AGM motorfiets accu kan je ook nog een super snel in huis hebben. Bestel hem voor 12:00 uur heb je hem vanavond al in huis door onze Same Day Delivery service.

De voordelen en nadelen van de Landport MA YB4L-B AGM motor accu

Elke accu heeft zo zijn voor en nadelen. Bij de Landport MA YB4L-B zijn er meer voordelen dan nadelen! Wij hebben ze voor je opgesomd.

De voordelen:

  • Volledig onderhoudsvrij
  • Vers door meeleveren zuurpakket
  • Voldoet aan OE eisen
  • Perfecte prijskwaliteit verhouding

De nadelen:

  • Moet worden afgevuld
  • Kan niet helemaal op zijn kant worden gemonteerd

Conclusie

Ben je op zoek naar het aller beste voor een scherpe prijs? Zoek je een AGM motor accu van een topklasse merk met een capaciteit van 4Ah? Zoek niet verder want dan zit je met deze Landport LP MA YB4L-B AGM motor accu van 4Ah helemaal goed. Combineer deze goede eigenschappen met onze niet te kloppen prijzen en de Same Dat Delivery en je weet dat je eigenlijk niet eens meer verder hoeft te kijken. Gegarandeerd de beste keuze voor jou motor

Extra informatie

Afmetingen 121 × 71 × 92 cm
Fabrikantcode

50411

Merk

Landport

Capaciteit (Ah)

4 Ah

Koudstart (CCA EN): [CCA]

50A

Toepassing

Starten

Onderhoudsvrij

nee

Lengte (mm)

121

Breedte (mm)

71

Hoogte (mm)

92

Hoogte Totaal (mm)

92

Layout

0

Terminal (poltype)

Y4

Hold-down (voetrand)

B00

Soorten

Start accu

Alternatieven voor dit product