Aanbieding!

Duracell 60Ah Extreme EFB Start-stop accu, 560A, 12V, BDE 60 EFB

119.95 Incl. BTW

De Duracell BDE 60 EFB is een 60Ah EFB Start-stop accu met een koudstart van 560A. Deze accu uit de Extreme EFB serie van Duracell is beter bestand tegen diepontlading en gaat tot wel twee keer langer mee dan een gewone accu. Kies je voor betrouwbaarheid en top kwaliteit, dan is deze Duracell 60Ah EFB Start-stop accu de juiste keuze.

Uitverkocht


SKU: BDE 60 EFB Categorieën: Auto accu EFB Start-stop accu voor auto Let op: Niet alle toepassingen staan vermeld! Maak gebruik van de filter op de homepage of het menu wanneer uw toepassing niet wordt getoond.

Beschrijving

Deze BDE 60 EFB Duracell Extreme EFB Start-stop JIS accu heeft een c20 capaciteit van 60Ah. Deze accu uit de Extreme EFB JIS Start-stop serie van Duracell heeft een extra hoge startkracht van 560A en 2x beter bestand tegen diepontlading. Duracell kennen we natuurlijk allemaal wel van de batterijtjes en het roze ADHD konijntje. Sinds een aantal jaar hebben zij deze kennis echter ook gebruikt om accu’s te gaan produceren. Van een A-merk als Duracell mag je verwachten dat de kwaliteit van hun accu’s van dezelfde hoge kwaliteit zijn als hun batterijen. Ze produceren hun producten dan ook naar OE maatstaven. Dat betekent dat de Duracell minstens net zo goed is als het product wat origineel in je voertuig zat. Zo voldoet de accu aan de Europese norm EN 50342-1 en zijn ze ontworpen om aan de eisen van alle toonaangevende Duitse autofabrikanten te voldoen. Daarom ben je bij de aanschaf van een Duracell Extreme EFBBDE 60 EFB verzekerd van een betrouwbare krachtige energiebron met een extra lange levensduur. De maten van dit product zijn 241mm x175mm x190mm (lengte, breedte, hoogte). Deze Duracell Extrem EFB JIS Start-stop accu heeft de lay-out 0 (+ rechts) en is uitgerust met terminal 1 (pool).

De techniek van de Duracell BDE 60 EFB Extreme EFB JIS Start-stop

De BDE 60 EFB uit de Extreme EFB JIS start-stop serie van Duracell is de beste keus voor eenvoudige start-stop systemen of in voertuigen waar snellere lading vereist is. De accu is sneller en eenvoudiger op te laden. Door de moderne EFB calcium-technologie is hij volledig onderhoudsvrij en tot wel 2x dieper te ontladen dan een gewone start accu. Met zijn centrale ontgassing en de ge?ntegreerde kortsluitingsbeveiliging is deze Duracell EFB accu dan ook voorzien van alle nieuwste technieken voor het maken van een betrouwbaar product.

De Toepasbaarheid

De Duracell 60Ah Extreme EFB JIS start-stop accu is te monteren als alternatief op artikelen met de volgende codes:

  • DIN code: EFB560560
  • ETN code: 560500064
  • Varta code: N60
  • Bosch code: S4E05

Zo is deze Duracell BDE 60 EFB o.a. geschikt voor auto’s met eenvoudige start-stop systemen zonder remregeneratie en start toepassingen waar sneller geladen of dieper ontladen moet kunnen worden. Wil jij weten welke auto accu in jouw auto past? Gebruik dan onze handige kenteken zoekhulp. Vergelijk de uitkomst natuurlijk nog wel even met jouw huidige accu. Dit kan je doen aan de hand van de maten en de capaciteit. Zo weet je zeker dat je niet de verkeerde in huis haalt!

bestellen van de Duracell BDE 60 EFB Extreme EFB Start-stop JIS

Dit artikel is bij ons standaard een voorraad product. Dit product is een echt krachtpatser en voldoet aan de nieuwste eisen. Deze Duracell Extreme EFB Start-stop JIS BDE 60 EFB is misschien iets duurder dan die van hun concurrentie Varta en Bosch, maar de nieuwste technieken en extreem lange levensduur van Duracell zijn dat dubbel en dwars waard. Bij bestelling van deze BDE 60 EFB Duracell EFB Start-stop JIS 560500064 voor 12:00 uur heb je hem vanavond al in huis door onze Same Day Delivery service.

De voordelen en nadelen van de Duracell BDE 60 EFB Extreme EFB Start-stop JIS accu

Elke accu heeft zo zijn voor en nadelen. Bij de Duracell BDE 60 EFB zijn er uiteraard veel meer voordelen dan nadelen! Wij hebben ze voor je opgesomd.

De voordelen:

  • Tot wel 2x beter bestand tegen diepontlading
  • Volledig onderhoudsvrij door de moderne EFB calcium-technologie
  • Betrouwbare startkracht en toch cyclisch bestendig
  • Voldoet aan OE eisen
  • Perfecte prijskwaliteit verhouding

De nadelen:

  • Iets duurder dan haar concurrentie

Conclusie

Ben je op zoek naar het aller beste? Zoek je een Start-stop EFB accu van een topklasse merk? Zoek niet verder want dan zit je met deze Duracell BDE 60 EFB EFB JIS Start-stop accu van 60Ah helemaal goed. Combineer deze geweldige eigenschappen met onze niet te kloppen prijzen en de Same Dat Delivery en je weet dat je eigenlijk niet eens meer verder hoeft te kijken. Gegarandeerd de beste keuze voor jou auto of voertuig

Extra informatie

Afmetingen 24.1 × 17.5 × 19 cm
Fabrikantcode

560500064

Merk

Duracell

Capaciteit (Ah)

60 Ah

Koudstart (CCA EN): [CCA]

560A

Toepassing

Start accu, Starten en stroomvoorziening, Stroomvoorziening

Onderhoudsvrij

Ja

Lengte (mm)

241

Breedte (mm)

175

Hoogte (mm)

190

Hoogte Totaal (mm)

190

Layout

0

Terminal (poltype)

1

Hold-down (voetrand)

B13

Soorten

EFB accu, Start accu, Start-stop accu

Alternatieven voor dit product