Aanbieding!

Duracell 190Ah Professional EFB accu, 1050A, 12V, BDP 190 EFB

299.95 Incl. BTW

De Duracell BDP 190 EFB is een 190Ah EFB accu met een CCA van 1050A. Deze accu uit de Professional EFB serie van Duracell is beter bestand tegen diepontlading en gaat tot wel twee keer langer mee dan een gewone accu. Kies je voor betrouwbaarheid en top kwaliteit, dan is deze Duracell 190Ah EFB accu de juiste keuze.


SKU: BDP 190 EFB Categorieën: Accu voor zonnepanelen Boot accu Camper accu Graafmachine accu LowMargin Tractor accu Tuinhuis accu Vrachtwagen accu Let op: Niet alle toepassingen staan vermeld! Maak gebruik van de filter op de homepage of het menu wanneer uw toepassing niet wordt getoond.

Beschrijving

Deze BDP 190 EFB Duracell Professional EFB Dual Purpose accu heeft een c20 capaciteit van 190Ah. Deze accu uit de Professional EFB serie van Duracell heeft een extra hoge CCA van 1050A en is tot wel 2x beter bestand tegen diepontlading. Duracell kennen we natuurlijk allemaal wel van de batterijtjes en het roze ADHD konijntje. Sinds een aantal jaar hebben zij deze kennis echter ook gebruikt om accu’s te gaan produceren. Van een A-merk als Duracell mag je verwachten dat de kwaliteit van hun accu’s van dezelfde hoge kwaliteit zijn als hun batterijen. Ze produceren hun producten dan ook naar OE maatstaven. Dat betekent dat de Duracell minstens net zo goed is als het product wat origineel in je voertuig zat. Zo voldoet de accu aan de Europese norm EN 50342-1 en zijn ze ontworpen om aan de meest extreme eisen te voldoen. Daarom ben je bij de aanschaf van een Duracell EFBBDP 190 EFB verzekerd van een betrouwbare krachtige energiebron met een extra lange levensduur. De maten van dit product zijn 514mm x223mm x195mm (lengte, breedte, hoogte). Deze Duracell Professional EFB Dual Porpose accu heeft de lay-out 3 (+ rechts) en is uitgerust met terminal 1 (pool).

De techniek van de Duracell BDP 190 EFB Professional EFB

De BDP 190 EFB uit de Professional EFB serie van Duracell is de beste keus voor toepassingen waar een combinatie van een hoge startkracht maar ook diepere ontlading en snellere lading vereist is. De accu is sneller en eenvoudiger op te laden en extreem trillingsbestendig. Door de moderne EFB calcium-technologie is hij volledig onderhoudsvrij en tot wel 2x dieper te ontladen dan een gewone accu. Met zijn centrale ontgassing en de ge?ntegreerde kortsluitingsbeveiliging is deze Duracell EFB accu dan ook voorzien van alle nieuwste technieken voor het maken van een betrouwbaar product.

De Toepasbaarheid

De Duracell 190Ah Professional EFB accu is te monteren als alternatief op artikelen met de volgende codes:

  • DIN code:
  • ETN code: 930190105
  • Varta code: LED190
  • Bosch code:

Zo is deze Duracell BDP 190 EFB o.a. geschikt voor vrachtwagens en boten waat niet allen starten belangrijk is maar sneller laden of dieper ontladen ook een belangrijke factor is. Wil je advies over welke capaciteit of accu u nodig hebt? Neem dan even contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

bestellen van de Duracell BDP 190 EFB Professional EFB

Dit artikel is bij ons standaard een voorraad product. Dit product is een echte krachtpatser en voldoet aan de nieuwste eisen. Deze Duracell Professional EFB BDP 190 EFB is misschien iets duurder dan die van hun concurrentie Varta en Bosch, maar de nieuwste technieken en extreem lange levensduur en goede cyclusbestendigheid van Duracell zijn dat dubbel en dwars waard. Bij bestelling van deze BDP 190 EFB Duracell EFB Dual Purpose 930190105 voor 12:00 uur heb je hem vanavond al in huis door onze Same Day Delivery service.

De voordelen en nadelen van de Duracell BDP 190 EFB Professional EFB accu

Elke accu heeft zo zijn voor en nadelen. Bij de Duracell BDP 190 EFB zijn er uiteraard veel meer voordelen dan nadelen! Wij hebben ze voor je opgesomd.

De voordelen:

  • Tot wel 2x beter bestand tegen diepontlading (tot 50% te ontladen)
  • Volledig onderhoudsvrij door de moderne EFB calcium-technologie
  • Betrouwbare startkracht en toch cyclisch bestendig
  • Voldoet aan OE eisen
  • Perfecte prijskwaliteit verhouding

De nadelen:

  • Iets duurder dan haar concurrentie

Conclusie

Ben je op zoek naar het aller beste? Zoek je een EFB of Dual Purpose accu van een topklasse merk? Zoek niet verder want dan zit je met deze Duracell BDP 190 EFB Professional EFB accu van 190Ah helemaal goed. Combineer deze geweldige eigenschappen met onze niet te kloppen prijzen en de Same Dat Delivery en je weet dat je eigenlijk niet eens meer verder hoeft te kijken. Gegarandeerd de beste keuze voor jou machine, tuinshuis of voertuig

Extra informatie

Afmetingen 51.4 × 22.3 × 22 cm
Fabrikantcode

930190105

Merk

Duracell

Capaciteit (Ah)

190 Ah

Koudstart (CCA EN): [CCA]

1050A

Toepassing

Start accu, Starten en stroomvoorziening, Stroomvoorziening

Onderhoudsvrij

Ja

Lengte (mm)

514

Breedte (mm)

223

Hoogte (mm)

195

Hoogte Totaal (mm)

220

Layout

3

Terminal (poltype)

1

Hold-down (voetrand)

B00

Soorten

Dual Purpose accu, EFB accu, Semi-tractie accu, Start accu