Aanbieding!

Duracell 145Ah Professional SHD accu, 800A, 12V, BDP 145 SHD

249.95 Incl. BTW

De Duracell BDP 145 SHD is een 145Ah Dual Purpose SHD accu met een koudstart van 800A uit de Professional SHD serie van Duracell. Deze accu van premium kwaliteit is beter bestand tegen diepontlading en trillingen. Kies je voor betrouwbaarheid en top kwaliteit, dan is dit juiste keuze.


SKU: BDP 145 SHD Categorieën: Accu voor zonnepanelen Boot accu Camper accu Graafmachine accu LowMargin Tractor accu Tuinhuis accu Vrachtwagen accu Let op: Niet alle toepassingen staan vermeld! Maak gebruik van de filter op de homepage of het menu wanneer uw toepassing niet wordt getoond.

Beschrijving

Deze BDP 145 SHD Duracell Professional SHD accu heeft een c20 capaciteit van 145Ah. Deze accu uit de Professional SHD serie van Duracell heeft een extra hoge CCA van 800A en is tot wel 2x beter bestand tegen trillingen en dieper te ontladen dan een gewone accu. Duracell kennen we natuurlijk allemaal wel van de batterijtjes en het roze ADHD konijntje. Sinds een aantal jaar hebben zij deze kennis echter ook gebruikt om accu’s te gaan produceren. Van een A-merk als Duracell mag je verwachten dat de kwaliteit van hun accu’s van dezelfde hoge kwaliteit zijn als hun batterijen. Ze produceren hun producten dan ook naar OE maatstaven. Dat betekent dat de Duracell minstens net zo goed is als het product wat origineel in je voertuig zat. Zo voldoet de accu aan de Europese norm EN 50342-1 en zijn ze ontworpen om aan de meest extreme eisen te voldoen. Daarom ben je bij de aanschaf van een Duracell SHDBDP 145 SHD verzekerd van een betrouwbare krachtige energiebron met een extra lange levensduur. De maten van dit product zijn 514mm x189mm x195mm (lengte, breedte, hoogte). Deze Duracell Professional SHD accu heeft de lay-out 3 (+ rechts) en is uitgerust met terminal 1 (pool).

De techniek van de Duracell BDP 145 SHD Professional SHD

De BDP 145 SHD uit de Professional SHD serie van Duracell is de beste keus voor toepassingen waar een combinatie van een hoge startkracht maar ook iets diepere ontlading en betere trillingsbestendigheid vereist is. De accu is sneller en eenvoudiger op te laden en extreem trillingsbestendig. Door de moderne SHD calcium-technologie is hij volledig onderhoudsvrij en dieper te ontladen dan een gewone accu. Met zijn centrale ontgassing en de ge?ntegreerde kortsluitingsbeveiliging is deze Duracell SHD accu dan ook voorzien van alle nieuwste technieken voor het maken van een betrouwbaar product.

De Toepasbaarheid

De Duracell 145Ah Professional SHD accu is te monteren als alternatief op artikelen met de volgende codes:

 • DIN code: 96151
 • ETN code: 930140080
 • Varta code: LFD140
 • Bosch code: L5075

Zo is deze Duracell BDP 145 SHD o.a. geschikt voor vrachtwagens en boten waat niet alleen starten belangrijk is maar dieper ontladen ook een belangrijke factor is. Wil je advies over welke capaciteit of accu u nodig hebt? Neem dan even contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

bestellen van de Duracell BDP 145 SHD Professional SHD

Dit artikel is bij ons standaard een voorraad product. Dit product is een echte krachtpatser en voldoet aan de nieuwste eisen. Deze Duracell Professional SHD BDP 145 SHD is misschien iets duurder dan die van hun concurrentie Varta en Bosch, maar de nieuwste technieken en extreem lange levensduur en redelijke cyclusbestendigheid van Duracell zijn dat dubbel en dwars waard. Bij bestelling van deze BDP 145 SHD Duracell SHD 930140080 voor 12:00 uur heb je hem vanavond al in huis door onze Same Day Delivery service.

De voordelen en nadelen van de Duracell BDP 145 SHD Professional SHD accu

Elke accu heeft zo zijn voor en nadelen. Bij de Duracell BDP 145 SHD zijn er uiteraard veel meer voordelen dan nadelen! Wij hebben ze voor je opgesomd.

De voordelen:

 • Beter bestand tegen diepontlading (tot 50% te ontladen)
 • Volledig onderhoudsvrij door de moderne calcium-technologie
 • Betrouwbare startkracht en toch cyclisch bestendig
 • Voldoet aan OE eisen
 • Trillingsbestendig
 • Perfecte prijskwaliteit verhouding

De nadelen:

 • Iets duurder dan haar concurrentie

Conclusie

Ben je op zoek naar het aller beste? Zoek je een SHD of instap Dual Purpose accu van een topklasse merk? Zoek niet verder want dan zit je met deze Duracell BDP 145 SHD Professional SHD accu van 145Ah helemaal goed. Combineer deze geweldige eigenschappen met onze niet te kloppen prijzen en de Same Dat Delivery en je weet dat je eigenlijk niet eens meer verder hoeft te kijken. Gegarandeerd de beste keuze voor jou auto of voertuig

Extra informatie

Afmetingen 51.4 × 18.9 × 22 cm
Fabrikantcode

930140080

Merk

Duracell

Capaciteit (Ah)

145 Ah

Koudstart (CCA EN): [CCA]

800A

Toepassing

Start accu, Starten en stroomvoorziening, Stroomvoorziening

Onderhoudsvrij

Ja

Lengte (mm)

514

Breedte (mm)

189

Hoogte (mm)

195

Hoogte Totaal (mm)

220

Layout

3

Terminal (poltype)

1

Hold-down (voetrand)

B00

Soorten

Dual Purpose accu, Semi-tractie accu, Start accu

Alternatieven voor dit product