Aanbieding!

Accukabel Twinflex (dubbel / flexibel) 25mm2 rood/zwart per meter

21.95 Incl. BTW

Deze geïsoleerde flexibele 25mm2 dikke dubbele zwart/rode accukabel wordt verkocht per meter.

Hij is te gebruiken bij zowel positieve (+ rood) als negatieve (- zwart) kabel bij:

  • Verbinden van krachtbronnen met een maximaal continu vermogen van 1500W(12V) of 750W (24V) en een spanning tot 500VDC
  • Als laskabel (maximaal 100VDC)

LET OP: Op maat gemaakte producten zoals kabels kunnen niet worden geretourneerd.


SKU: JFT25-1 Categorieën: Accukabel MidMargin Let op: Niet alle toepassingen staan vermeld! Maak gebruik van de filter op de homepage of het menu wanneer uw toepassing niet wordt getoond.

Beschrijving

De 25mm2 dikke dubbele accukabel heeft zowel de zwarte als rode draad in één. Hij heeft een koperen kern met PVC type TI1 isolatie van minimaal 1.2 mm dik. Daarbij is hij ook nog eens flexibel. De zwart/rood gekleurde accukabel is vanwege zijn kleur geschikt voor het installatie tussen zowel de positieve (+) als de negatieve (-) aansluitingen ook wel massa genoemd. De juiste dikte accukabel gebruiken is erg belangrijk. Gebruik daarom liever te dikke kabels. Te dunne kabels kunnen namelijk leiden tot een spanningsval of vermogens val. Hierdoor slaat de omvormer eerder af of start de apparatuur zelfs niet eens op. In het ergste geval kan dit zelfs leiden tot warm wordende kabels.

De 25mm2 dikke accukabel zwart is geschikt voor het overdragen van continu vermogens tot 1500W bij 12V en tot wel 750W bij 24V systemen. De kabel kan worden gebruikt als verbindingskabel tussen apparatuur of vermogensbronnen van maximaal 500VDC. Bijvoorbeeld tussen omvormers, accu’s laders, transformatoren, zonnepanelen, apparatuur en noem het maar op. Bestel hem voor 12 uur en jij hebt hem vanavond nog in huis. Op zoek naar andere maten, diameters of kleuren bekijk dan ons totale aanbod aan accukabels.

Extra informatie

Gewicht 0.15 kg
Afmetingen 100 × 3 cm
Merk

JBE

Diameter (mm)

25mm2

Systeemspanning (DC)

0 tot 500VDC

Maximale(continue) vermogen (12V)

750W

Maximale(continue) vermogen (24V)

1500W