Aanbieding!

Accukabel dubbel 6mm2 (flexibel) rood/zwart per meter

5.75 Incl. BTW

Deze geïsoleerde flexibele 6mm2 dikke dubbele zwart/rode accukabel wordt verkocht per meter.

Hij is te gebruiken bij zowel positieve (+ rood) als negatieve (- zwart) kabel bij:

  • Verbinden van krachtbronnen met een maximaal continu vermogen van 350W (12V) / 700W (24V) en een spanning tot 600VDC

LET OP: Op maat gemaakte producten zoals kabels kunnen niet worden geretourneerd.


SKU: JFT6-1 Categorieën: Accukabel LowMargin Let op: Niet alle toepassingen staan vermeld! Maak gebruik van de filter op de homepage of het menu wanneer uw toepassing niet wordt getoond.

Beschrijving

De 6mm2 dikke dubbele accukabel heeft zowel de zwarte als rode draad in één. Hij heeft een koperen kern met dubbele isolatie. Daarbij is hij ook nog eens flexibel. De zwart/rood gekleurde accukabel is vanwege zijn kleur geschikt voor het installatie tussen zowel de positieve (+) als de negatieve (-) aansluitingen ook wel massa genoemd. De juiste dikte accukabel gebruiken is erg belangrijk. Gebruik daarom liever te dikke kabels. Te dunne kabels kunnen namelijk leiden tot een spanningsval of vermogens val. Hierdoor slaat de omvormer eerder af of start de apparatuur zelfs niet eens op. In het ergste geval kan dit zelfs leiden tot warm wordende kabels.

De 6mm2 dikke accukabel zwart is geschikt voor het overdragen van continu vermogens tot 350W bij 12V en tot wel 700W bij 24V systemen. De kabel kan worden gebruikt als verbindingskabel tussen apparatuur of vermogensbronnen van maximaal 600VDC. Bijvoorbeeld tussen omvormers, accu’s laders, transformatoren, zonnepanelen, apparatuur en noem het maar op. Bestel hem voor 12 uur en jij hebt hem vanavond nog in huis. Op zoek naar andere maten, diameters of kleuren bekijk dan ons totale aanbod aan accukabels.

 

Extra informatie

Gewicht 0.15 kg
Afmetingen 100 × 1 cm
Merk

JBE

Diameter (mm)

10mm2

Systeemspanning (DC)

0 tot 500VDC

Maximale(continue) vermogen (12V)

750W

Maximale(continue) vermogen (24V)

1500W