Aanbieding!

Accukabel 50mm2 zwart per meter

17.95 Incl. BTW

Deze geïsoleerde flexibele 50mm2 dikke zwarte accukabel wordt verkocht per meter.

Hij is te gebruiken als negatieve (-) kabel bij:

  • Verbinden van krachtbronnen met een maximaal continu vermogen van 3000W en een spanning tot 600VDC
  • Als laskabel (maximaal 100VDC)

LET OP: Op maat gemaakte producten zoals kabels kunnen niet worden geretourneerd.


SKU: JFB50-1 Categorieën: Accukabel MidMargin Let op: Niet alle toepassingen staan vermeld! Maak gebruik van de filter op de homepage of het menu wanneer uw toepassing niet wordt getoond.

Beschrijving

Deze 50mm2 dikke accukabel in de kleur zwart heeft een koperen kern met dubbele isolatie en is daarbij ook nog eens flexibel. De zwart gekleurde accukabel is vanwege zijn kleur geschikt voor het installatie tussen de negatieve (-) aansluitingen ook wel massa genoemd. Het is erg belangrijk dat je de juiste dikte accukabel gebruikt. Gebruik liever iets te dikke kabels. Te dunne kabels kunnen dan ook leiden tot een spanningsval of vermogens val. Hierdoor slaat de omvormer eerder af of start de apparatuur zelfs niet eens op. In het ergste geval kan dit zelfs leiden tot warm wordende kabels.

50mm2 dikke accukabel in de kleur zwart zijn geschikt voor het overdragen van vermogens tot 3000W bij 12V en tot wel 6000W bij 24V systemen. De kabel kan worden gebruikt als laskabel (max 100VDC) of als verbindingskabel tussen apparatuur of vermogensbronnen van maximaal 600VDC. Bijvoorbeeld tussen omvormers, accu’s laders, transformatoren, zonnepanelen en noem het maar op. Bestel hem voor 12 uur en jij hebt hem vanavond nog in huis. Op zoek naar andere maten, diameters of kleuren bekijk dan ons totale aanbod aan accukabels.

 

Extra informatie

Gewicht 0.40 kg
Afmetingen 100 × 5 cm
Merk

JBE

Diameter (mm)

50mm2

Systeemspanning (DC)

0 tot 500VDC

Maximale(continue) vermogen (12V)

3000W

Maximale(continue) vermogen (24V)

6000W