5IN1 zakje accupoolvet 20gr. (keramische pasta)

4.50 Incl. BTW

Accupoolvet kopen? 5in1 Keramische pasta in handige 20gr zakjes. ✓ Monteren van accuklemmen ✓ Ideaal voor klein gebruik ✓ Bescherming tegen vastzitten en corrosie.


SKU: 687275 Categorieën: Accessoires Let op: Niet alle toepassingen staan vermeld! Maak gebruik van de filter op de homepage of het menu wanneer uw toepassing niet wordt getoond.

Beschrijving

Accupoolvet kopen? 5in1 is perfect geschikt als accupoolvet. Deze keramische Pasta is een multifunctionele montagepasta en smeervet. Deze pasta is gemaakt zonder metaaldeeltjes en heeft uitstekende smerende en anti corroderende eigenschappen. Een anti corroderende werking betekend eigenlijk dat het een product is met sterke vochtwerende eigenschappen. Kortom, Keramisch vet vermindert de wrijving van bewegende delen en biedt uitstekende bescherming tegen roestvorming. Dit zijn erg belangrijke eigenschappen voor accuvet. Hierdoor is dit product dan ook perfect geschikt als accupoolvet. Daarnaast heeft de 5in1 keramische pasta een zeer hoog temperatuurbereik door de speciale samenstelling van het accuvet. Hierdoor kan het keramisch vet worden gebruikt in bedrijfstemperaturen van -40°C tot + 1500°C. Naast het gebruik als accupoolvet is het dan ook geschikt voor vele ander montage toepassingen.

De 5in1 keramische pasta is verpakt in kleine zakjes van 20 gram. Ideaal voor de klein verbruiker zoals bij het het gebruik als accupoolvet voor het monteren van de accuklemmen.

Waar wordt 5in1 keramisch vet voor gebruikt?

Keramisch vet is de vervanger van kopervet. Wij adviseren dit daarom ook te kopen als accupoolvet. De 5in1 keramische pasta biedt bescherming tegen vastzitten en corrosie. Uitstekend te gebruiken voor montage en demontage van verschillende dingen zoals accuklemmen. Zo kan het vet bijvoorbeeld worden gebruikt voor:

  • verbinding tussen accu en accuklemmen, ook wel accupoolvet, accuvet genoemd.
  • Tussen componenten van ABS- en ASR-systemen,
  • Bij het monteren van remdelen, het voorkomt het piepen bij schijfremmen
  • Monteren van bougies en lambdasondes
  • Het smeren van uitlaatdelen en de bout en moerverbindingen
  • Smeren van wielmoeren / bouten
  • Overige (bout)verbindingen en schroefverbindingen van verschillende metalen (denk aan: staal/aluminium)
  • Monteren van koppelingen
  • Als afsluiters
  • Montage en smering van Stuur armen

Keramisch vet is ook geschikt voor componenten en applicaties die aan zeer hoge temperaturen en/of hoge drukken worden blootgesteld. Het vet hardt niet uit, smelt of klontert niet. De 5in1 keramische pasta is eenvoudig op te brengen met een doekje of borstel. Hierdoor is het accupoolvet eenvoudig aan te brengen op de klemmen en accupolen.

Extra informatie

Gewicht 0.02 kg
Bedrijfstemperatuur

-40°C tot + 1500°C

Kleur

Wit