Aanbieding!

30XHS Trojan 130Ah Deep cycle accu (tractie), 12V

399.95 Incl. BTW

Trojan 30XHS Deep Cycle accu kopen? 12V, 130Ah, geschikt voor diepe ontlading. Gratis verzending en snelle levering. Bestel eenvoudig.


SKU: 30XHS Categorieën: Accu voor zonnepanelen Boot accu Golf Buggy accu Hoogwerker accu MidMargin Schrobmachine accu Solar accu Tuinhuis accu Veegmachine accu Let op: Niet alle toepassingen staan vermeld! Maak gebruik van de filter op de homepage of het menu wanneer uw toepassing niet wordt getoond.

Beschrijving

De Trojan 30XHS, 130Ah 12V Flooded Deep-Cycle Lood-zuur accu kopen? Dit product is onderdeel van de Signature lijn. Deze lijn is het vlaggenschip van de Trojan Flooded lood-zuur accu’s.  De 30XHS met een uitmuntende capaciteit en performance. De afmetingen van deze accu zijn 354x171x257mm.

De batterij met de code 30XHS is met zijn dikke gegoten loodplaten extreem diep te ontladen. Hierdoor is hij dus samen met zijn hoge energie afgifte perfect geschikt voor toepassingen waar aanhoudende stroomvoorziening nodig is. Daarom zie je deze batterij vaak terug bij Recreatie voertuigen zoals Golfbuggies, golfkarren en UTV’s. Daarnaast wordt hij ook vaak gebruikt in Hoogwerkers, Vloerreinigingsmachines, schrobmachines, zuigmachine en stapelaars maar bijvoorbeeld ook in Marine toepassingen.

De Voordelen

De Trojan 30XHS 130Ah Deep Cycle Flooded accu van 12V is door zijn robuuste constructie dan ook geschikt voor langdurig stroom ontrekken (diepere ontlading. De techniek in deze 30XHS batterij van Trojan zorgt voor een langere levensduur. Daarnaast geeft de accu een groter vermogen aan energie, zorgt hij voor een lagere uitvaltijd (tijd dat je apparaat stil moet staan voor opladen) en voor een lagere onderhoudskosten.

  • Zeer diep te ontladen
  • Voorzien van speciale Alpha Plus pasta met T2 technologie voor langdurige stroomafgifte en een hogere energieafgifte
  • Hoog aantal levenscycles
  • De geavanceerde Maxguard T2 seperator zorgt voor een extreem lange levensduur en dus uiteindelijk lagere gebruikskosten
  • Perfecte prijskwaliteit verhouding
  • Hitte en corrosie bestendig
  • Slechts 5-15% Zelfontlading per maand
  • 99% Recyclebaar

Bestellen

Het bestellen van de Trojan 30XHS, 130Ah deep Cycle batterij  is super eenvoudig. Voeg hem toe aan je winkelmand en maak hierna gebruik van onze uitgebreide betaalopties. Voor dit product is op dit moment helaas geen Same Day levering mogelijk, omdat dit artikel niet met de reguliere pakketdienst mee kan.

Al onze Trojan lood-zuur batterijen worden vanwege het gewicht en schadegevoeligheid dan ook verzonden via pallet Transport. Levering kan dus alleen op werkdagen tussen 09:00 en 17:00, de levertijd hiervan is 1 werkdag.

Conclusie

Wil jij een Trojan 30XHS 12V 130Ah Deep Cycle Flooded accu online bestellen? Koop dan nu je 30XHS accu voordelig en eenvoudig bij Accudeal. Deze accu is extreem diep te ontladen en heeft een hoog aantal cycles. Hierdoor is dit artikel perfect geschikt voor toepassingen die langdurig stroom nodig hebben.

Extra informatie

Gewicht 30 kg
Afmetingen 35.4 × 17.1 × 25.6 cm
Fabrikantcode

30XHS

Merk

TROJAN

Capaciteit (Ah)

130 Ah

Koudstart (CCA EN): [CCA]

N.V.T.

Toepassing

Stroomopslag, Stroomvoorziening

Onderhoudsvrij

nee

Lengte (mm)

354

Breedte (mm)

171

Hoogte (mm)

256

Hoogte Totaal (mm)

256

Layout

1

Terminal (poltype)

8, 9, AP7

Hold-down (voetrand)

B00

Gewicht (kg)

30

EAN

8717545592779

Soorten

Deep Cycle, Semi-tractie