Accu voor een Nissan Micra

Afbeelding van een witte NIssan Micra

De Nissan Micra is een model van Nissan dat al sinds 1984 in productie is. En tot op de dag van vandaag nog steeds uit de fabriek rolt. Uiteraard is de Nissan Micra door de jaren heen veel veranderd van innerlijk en uiterlijk. De inmiddels 5e generatie gaat weer enigszins terug naar de strakke lijnen van de eerste generatie maar dan op de moderne manier.  
De 5e generatie die sinds 2017 beschikbaar is wordt alleen verkocht in Europa en Zuid-Afrika. Hierbij heeft Nissan gebruik gemaakt van hun relatie met Renault door er dezelfde motor in de plaatsen als de Renault Clio IV. 

Welke accu is geschikt voor jouw Nissan Micra?

Aangezien de Nissan Micra al ruim 36 jaar in productie is zijn er een enorm aantal verschillende modellen en uitvoeringen die allemaal een andere soort accu nodig hebben. Via de kentekenzoeker zal de juiste optie voor jouw Nissan Micra zeker gevonden worden maar vergelijk altijd even de nieuwe accu met de oude accu die je wil vervangen om er zeker van te zijn dat je de juiste besteld.  

Mocht je er niet helemaal uitkomen of je de juiste keuze maakt dan kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice om je de weg te wijzen. 

  

Nissan Micra accu zoeken op kenteken

Vind snel de juiste accu op basis van uw voertuiginformatie
Er zijn voor het kenteken geen resultaten gevonden.
Er zijn geen resultaten gevonden of er ging iets mis. Pas uw zoekopdracht aan en probeer opnieuw.

Zoeken op OE artikelnummer

Meest verkochte producten

Alles over Nissan Micra accu’s

Hulp bij het monteren

De eerste generaties van de Nissan Micra hebben nog lekkere ouderwetse technieken zonder alle elektronische poespas. Het vervangen van de accu zal hierbij dan ook vrijwel geen problemen geven. Voor de nieuwere generatie is het nog steeds mogelijk om de accu zelf te vervangen. Maar dit kan soms een drempel lijken door een overvolle motor ruimte met allemaal draden. Gelukkig kan je via ons handige stappenplan een bezoek aan de garage te voorkomen.  

Mocht er een start-stop systeem in zitten is het soms nodig om toch langs een garage te gaan. Hier kun je de accu in te laten lezen. Dit hoeft niet perse bij een merk dealer maar kan bij elke garage met de juiste apparatuur.  

Accu’s voor alle Nissan Micra uitvoeringen

  • Nissan Micra C+C III (K12) van 2005 tot heden
  • Nissan Micra I (K10) van 1982 tot 1992
  • Nissan Micra II (K11) van 1992 tot 2007
  • Nissan Micra III (K12) van 2002 tot 2010
  • Nissan Micra IV (K13) van 2010 tot heden
  • Nissan Micra V (K14) van 2016 tot heden

Bestellen en bezorgen

Japanse auto’s hebben al sinds het begin een reputatie van betrouwbare en onderhoud arme auto’s. Het enige onderdeel wat hier helaas nooit onder valt zijn de banden en de accu. Die zullen toch echt om de zoveel tijd vervangen moeten worden omdat ze slijten door gebruik.  

Zo geeft na een aantal jaar ook de accu van jouw Nissan Micra de geest en heb je zo snel mogelijk de juiste vervanging nodig om rond te blijven rijden. Na wat speurwerk op internet kom je uit bij Accudeal.nl en zie je de aantrekkelijke leveringstijden; voor 12:00 besteld is diezelfde avond nog in huis! Gelukkig zijn de prijzen ook zeer zacht te noemen dus is de keuze snel gemaakt.  

Samenvatting

Betrouwbaar, tijdloos, fijne rijeigenschappen, allemaal woorden die bij de Nissan Micra horen. Alleen de accu is niet tijdloos maar daar zijn wij van Accudeal.nl dan weer voor om je snel te voorzien van de juiste accu!