Moto Guzzi Motor Accu

Het Moto Guzzi logo

Het merk Moto-Guzzi geniet niet van dezelfde naamsbekendheid als andere motorfiets producenten zoals Honda en Yamaha. Echter zal elke motorliefhebber direct weten waar je het over hebt.  

Dit merk vind zijn oorsprong in een kelder naast het Comomeer waar in 1921 de eerste motorfiets in elkaar gesleuteld werd door Carlo Guzzi. Hij vond namelijk dat de motorfietsen die er op dat moment beschikbaar waren allemaal wel ergens een gebrek hadden en was op zoek naar de juiste combinatie van technieken om een motorfiets te bouwen zonder gebreken.  

Nog voordat hij de eerste motor kon bouwen werd hij opgeroepen voor het leger in de Eerste Wereldoorlog die net was uitgebroken. Hier leerde hij twee andere motorfiets enthousiasten kennen, Giorgio Parodi en Giovanni Ravelli, waarmee hij direct een idee opzette om na de oorlog een motorfiets fabriek te beginnen. Helaas overleed Giovanni nog voor het eind van de oorlog en heeft de opzetting van het bedrijf nooit mogen meemaken. Ter nagedachtenis aan Ravelli is de Adelaar, die staat voor de Italiaanse luchtmacht waar de drie elkaar hebben ontmoet, het logo geworden van Moto-Guzzi. 

In al die jaren heeft het merk verschillende successen gekend en was het zeer vooruitstrevend in het ontwikkelen van nieuwe technieken om de functionaliteit en rijplezier van de motorfiets te verbeteren. Tot op de dag van vandaag worden er motorfietsen geproduceerd onder het merk Moto-Guzzi en behoort het sinds 2004 toe aan het imperium van Piaggo.  

Hoe vind je de juiste accu voor jouw Moto Guzzi motor?

De Moto-Guzzi motorfietsen zijn op technisch vlak altijd vooruitstrevend geweest met hier en daar introducties van nieuwe technieken. Het enige wat ook bij deze zeer uitgedachte motoren hetzelfde is als bij alle voertuigen met een verbrandingsmotor, is dat het een accu nodig heeft om de motor te laten ronken.  

Door de beperkte ruimte voor een accu is er vaak maar één type accu dat in een motor past, dit wordt aangegeven met een code van letters en cijfers zoals een YTX14-BS. Om er zeker van te zijn dat je de juiste besteld kan je het beste de code van de oude accu opzoeken en daarbij de nieuwe op onze webshop zoeken. Kom je er niet helemaal uit? Dan staat onze klantenservice altijd voor je klaar om je te helpen! 

Moto Guzzi Accu zoeken via model

Vind snel de juiste accu op basis van uw voertuiginformatie
Er zijn geen resultaten gevonden of er ging iets mis. Pas uw zoekopdracht aan en probeer opnieuw.

Meest verkochte producten

Alles over Moto Guzzi accu’s

Het motorfietsen merk dat de tand des tijds goed heeft doorstaan ondanks een aantal tegenslagen. Deze iconische motoren zijn een lust voor het oog en een genot om door bochtige wegen mee te rijden en de wind door je haren te laten waaien.  

De meest vooruitstrevende technieken zorgen voor een unieke ervaring die met de juiste accu onder het zadel voor zorgeloos plezier zorgt. De juiste accu makkelijk en snel gevonden op Accudeal.nl en voor 12:00 besteld is dezelfde avond nog in huis! 

Moto Guzzi 850

Lees meer over accu’s voor je Moto Guzzi

Moto Guzzi 1200

Lees hier alles over accu’s voor je Moto Guzzi 1200

Moto Guzzi Audace

Lees meer over accu’s voor je Moto Guzzi Audace

Moto Guzzi Bellagio

Lees hier alles over accu’s voor je Moto Guzzi Bellagio

Moto Guzzi Breva

Lees meer over accu’s voor je Moto Guzzi Breva

Moto Guzzi California

Lees hier alles over accu’s voor je Moto Guzzi California

Moto Guzzi Daytona

Lees meer over accu’s voor je Moto Guzzi Daytona

Moto Guzzi Eldorado

Lees hier alles over accu’s voor je Moto Guzzi Eldorado

Moto Guzzi Griso

Lees meer over accu’s voor je Moto Guzzi Griso

Moto Guzzi Le Mans

Lees hier alles over accu’s voor je Moto Guzzi Le Mans

Moto Guzzi MGX

Lees meer over accu’s voor je Moto Guzzi MGX

Moto Guzzi Nevada

Lees hier alles over accu’s voor je Moto Guzzi Nevada

Moto Guzzi Norge

Lees meer over accu’s voor je Moto Guzzi Norge

Moto Guzzi Quota

Lees hier alles over accu’s voor je Moto Guzzi Quota

Moto Guzzi Stelvio

Lees meer over accu’s voor je Moto Guzzi Stelvio

Moto Guzzi V7

Lees hier alles over accu’s voor je Moto Guzzi V7

Moto Guzzi V9

Lees meer over accu’s voor je Moto Guzzi V9

Moto Guzzi V10

Lees hier alles over accu’s voor je Moto Guzzi V10

Moto Guzzi V11

Lees meer over accu’s voor je Moto Guzzi V11

Moto Guzzi V85

Lees hier alles over accu’s voor je Moto Guzzi V85