Accu voor een Mini Countryman

Een groene mini Countryman

De mini Countryman is in 2010 voor het eerst getoond aan het publiek. Deze stoere mini SUV is het antwoord voor mensen die graag een Mini zouden rijden, maar dan met meer ruimte. Naast dat dit model met 4 stoelen werd geleverd, is er ook een vijf-zitter uitgebracht. Er is meer lengte aan de Mini toegevoegd, wat opmerkelijk is voor het kleinste auto merk. De achterbak is naast in te klappen, ook verschuifbaar. Dit geeft de passagiers achter in een stuk meer beenruimte dan in de 3 voorgaande modellen. Het uiterlijk van de Countryman is vooral te beschrijven als stoer en sportief. De grill heeft een extra sportieve uitstralingen en het standaard zwarte dak maakt het model nog stoerder. Er zijn verschillende types van de Countryman uitgebracht waarbij de keuze is tussen twee dieselmotoren en 3 benzinemotoren. Voor elke Countryman hebben wij de juiste accu.

Welke accu is geschikt voor jouw Mini Countryman?

Omdat de Mini Countryman in diverse uitvoeringen wordt aangeboden, is het belangrijk dat je de juiste accu kiest. Niet elk type zal dezelfde accu nodig hebben. Heb je een luxere uitvoering met meer technische specificaties? Dan zal dit ook meer capaciteit van de accu vragen. Je kunt makkelijk dezelfde accu vinden door te filteren op capaciteit of afmetingen. Ook kun je via je kenteken zoeken naar een geschikte accu. Vergelijk hierbij nog wel even de specificaties met je huidige accu. Heb je liever wat advies bij de keuze van je accu? Neem dan contact op met onze klantenservice. We kijken graag even met je mee! 

Mini Countryman accu zoeken op kenteken

Vind snel de juiste accu op basis van uw voertuiginformatie
Er zijn voor het kenteken geen resultaten gevonden.
Er zijn geen resultaten gevonden of er ging iets mis. Pas uw zoekopdracht aan en probeer opnieuw.

Zoeken op OE artikelnummer

Meest verkochte producten

Alles over Mini Countryman accu’s

Hulp bij het monteren

Een accu voor je auto bestellen is makkelijk en snel. Het vervangen van de accu kan wat meer moeite vragen. Om dit net zo makkelijk te laten verlopen hebben we een handleiding voor je gemaakt waar je stap voor stap kunt zien hoe je dit het beste doet. 

Accu’s voor alle Mitsubishi Countryman uitvoeringen

  • Mitsubishi Countryman (F60) 2016 tot heden
  • Mitsubishi Countryman (R60) 2010 tot 2016

Bestellen en bezorgen

Met jouw Mini Countryman scheur je stad en land af. Als ZZPer maak je lange dagen en kun je niet zonder jouw auto. Je maakt aardig wat kilometers in het jaar en de auto moet daarom altijd voor je klaar staan. Op vrijdag middag wil je net bij je laatste afspraak vertrekken als je merkt dat de auto niet meer start. Gelukkig heeft er iemand startkabels bij zich waardoor je in ieder geval nog thuis komt. Misschien dat het ritje de accu wel goed doet? 

Helaas blijkt dat niet zo te zijn, thuis aangekomen kun je de auto niet nog een keer starten. Snel kijk je of je op vrijdag avond nog bij een garage terecht kunt. Dat kan natuurlijk niet. Maar je komt wel de website van Accudeal tegen. En die bezorgen ook op zaterdag! Eenvoudig vind je de juiste accu voor jouw model en bestel je deze. Inderdaad, de volgende dag wordt de accu netjes bezorgd en kun jij met een gerust hart je welverdiende weekend in. 

Samenvatting

Als je op zoek bent naar een accu voor jouw Mini Countryman ben je hier aan het juiste adres. Voor elk type hebben wij de juiste accu. Met een snelle levering en voordelige prijs zit je bij Accudeal goed!