Accu voor een Mercedes G Klasse

Een afbeelding van een Mercedes G klasse

Vind je Mercedes te degelijk voor jou? Dan heb je de G-klasse nog niet gezien! Een bijzondere auto die vanaf 1979 op de markt is. Het meest bijzondere aan dit model is dat deze tot op de dag van vandaag bijna volledig met de hand wordt gebouwd. Dat is og eens vakmanschap! Van oorsprong is de G-klasser gebouwd als militaire terreinwagen. Hier komt dan ook het robuuste karakter vandaan wat in de loop der jaren niet is verdwenen.

Al ruim 30 jaar ziet de auto er nagenoeg hetzelfde uit. Uiteraard zijn het interieur en de motorinhoud wel aardig onder handen genomen. Zo heeft de binnenkant van de auto en luxe uitstraling en is onder de motorkap alleen het beste van het beste te vinden. Het is dan ook niet gek dat dit model de meest waardevaste auto is die er wordt aangeboden. Niets dan lof voor dit model van Mercedes. Zelfs de Paus is fan! De pausmobiel is namelijk ook een speciaal model G-klasse. 

Welke accu is geschikt voor jouw Mercedes G-klasse?

De Mercedes G is in 3 typeringen uitgebracht. Daarnaast zijn er nog een aantal speciale uitvoeringen gemaakt voor diverse productiejubilea. Welke versie je ook hebt, de auto zal om een krachtige accu vragen. Weet je niet precies welke accu er geschikt is voor jouw G-klasser? Zoek dan op je kenteken. Je krijgt een aantal opties getoond waarna je alleen nog de capaciteit en afmetingen met je huidige accu hoeft te vergelijken. Kom je er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op. Dan kijken we graag even mee!

Mercedes G-klasse accu zoeken op kenteken

Vind snel de juiste accu op basis van uw voertuiginformatie
Er zijn voor het kenteken geen resultaten gevonden.
Er zijn geen resultaten gevonden of er ging iets mis. Pas uw zoekopdracht aan en probeer opnieuw.

Zoeken op OE artikelnummer

Meest verkochte producten

Alles over Mercedes G-klasse accu’s

Hulp bij het monteren

Zodra je jouw nieuwe accu in huis hebt, wil je deze natuurlijk zo snel mogelijk onder de motorkap hebben. Maar hoe zat het ook alweer? Pluspool eerst los? Om je te helpen bij het monteren van je nieuwe accu hebben we een overzichtelijke handleiding gemaakt waarin we je stap voor stap uitleggen hoe je dit het beste kunt doen. Dit stappenplan vind je hier.  

Accu’s voor alle Mercedes G-klasse uitvoeringen

  • Mercedes G-Klasse (W460) 1979 tot 1993
  • Mercedes G-Klasse (W461) 1989 tot heden
  • Mercedes G-Klasse (W463) 2018 tot heden

Accu’s voor alle Mercedes G-klasse cabriolet uitvoeringen

  • Mercedes G-Klasse Cabrio (W460) 1993 tot 1997
  • Mercedes G-Klasse Cabrio (W463) 1989 tot heden

Bestellen en bezorgen

Je bent nog elke dag blij met de aanschaf van jouw Mercedes G. Je zit hoog op de weg en de kilometers vliegen voorbij. Wanneer je terugkomt van vakantie stop je even bij een Duits rasthof voor een welverdiend kopje koffie. Zodra je verder wilt gaan rijden krijg je je normaal zo vertrouwde auto maar net aan de praat. Dat is niet goed. Je had tijdens de vakantie al een vermoede dat de accu niet helemaal goed meer was. Je hebt nog maar een paar honderd kilometer te rijden en besluit dit dan ook in één keer te doen.

Zodra je thuis bent gekomen en de koffers uit de auto hebt gehaald start je je laptop op. Je hebt al eerder bij Accudeal besteld dus je weet al hoe snel de levering is. Al gauw vind je de juiste accu en rekent deze af. De volgende dag wordt deze netjes afgeleverd en ben je weer net zo blij met je auto als de eerste dag

Samenvatting

De Mercedes G-klasse is een bijzondere auto. Hij wordt bijna helemaal met de hand gemaakt en zal niet snel in waarde verminderen. Ben je op zoek naar de juiste accu voor jouw Mercedes? Dan zit je bij Accudeal goed!