Accu voor een Mercedes C klasse

Dit is een afbeelding van een Mercedes C klasse

In 1993 kwam Mercedes met de presentatie van de C-klasse. Dit model was, tot de komst van de A-klasse, de kleinste in zijn soort. In zijn debuut jaar was de C-klasser het eerste model met multiklepmotoren. Het model is traditioneel geproduceerd als station, sedan en coupé. Later zijn hier een coupé en cabriolet aan toegevoegd. In totaal zijn er 4 generaties op de markt gebracht, waarvan de laatste in 2014 die tot op heden nog steeds wordt gemaakt. In 2015 is er ook een plug-in hybride versie gemaakt. Dit type is uitvoerbaar als sedan en station.  

Welke accu is geschikt voor mijn Mercedes C klasse?

De Mercedes C-klasse komt in vele vormen en maten. Ook de motorinhoud verschilt enorm per type. Hierdoor zal niet elke accu geschikt zijn voor jouw C-klasser. Om je de juiste accu te helpen kiezen hebben we een aantal tools beschikbaar. Zo kun je bijvoorbeeld op onze auto pagina filteren op merk, functie en capaciteit. Ook kun je via je kenteken zoeken naar de mogelijkheden. Je hoeft dan alleen nog de specificaties van je huidige accu te vergelijken met de getoonde resultaten. Als je liever wat advies hebt kun je ook contact opnemen met onze klantenservice. We kijken graag met je mee!

Mercedes C-klasse accu zoeken op kenteken of model

Vind snel de juiste accu op basis van uw voertuiginformatie
Zoek uw voertuig op kenteken
Er zijn voor het kenteken geen resultaten gevonden.
Selecteer je voertuig handmatig
Er zijn geen resultaten gevonden of er ging iets mis. Pas uw zoekopdracht aan en probeer opnieuw.

Zoeken op OE nummer

Vul je het originele onderdeelnummer van jouw Mercedes C klasse accu in en wij tonen je gelijk alle geschikte batterijen.

Populaire producten

Alles over Mercedes C klasse accu’s

Als je geld bespaard hebt door je accu bij Accudeal te kopen in plaats van bij de dealer, wil je natuurlijk ook op de montagekosten besparen. Daarom hebben we een handleiding voor je gemaakt waarin we stap voor stap uitleggen hoe je dit makkelijk zelf kunt doen. De handleiding vind je hier

Alle Mercedes C-klasse uitvoering

 • Mercedes C-klasse (W202) 1993 tot 2000
 • Mercedes C-klasse (W203) 2000 tot 2007
 • Mercedes C-klasse (W204) 2007 tot 2015
 • Mercedes C-klasse (W205) 2013 tot heden

Mercedes C-klasse T-model uitvoeringen

 • Mercedes C-klasse T-Model (S202) 1996 tot 2001
 • Mercedes C-klasse T-Model (S203) 2001 tot 2007
 • Mercedes C-klasse T-Model (S204) 2007 tot 2014
 • Mercedes C-klasse T-Model (S205) 2014 tot heden

Alle Mercedes C-klasse Cabrio/Coupé uitvoeringen

 • Mercedes C-klasse Cabriolet (A205) 2016 tot heden
 • Mercedes C-klasse Coupé (C204) 2011 tot heden
 • Mercedes C-klasse Coupé (C205) 2015 tot heden
 • Mercedes C-klasse Sportcoupé (CL203) 2001 tot 2011

Bestellen en leveren

De woensdag is altijd een drukke dag met de kleinkinderen. Het begint met zwemlessen, paardrijden en vaak sluipt er nog een kinderfeestje of speelpartijtje tussendoor in. Het bevalt je dan ook helemaal niet dat je auto bij de eerste activiteiten van de dag begint te haperen. Hier heb je echt even geen tijd voor! Zodra je de oudste op een pony hebt gezet, ga je toch maar even googelen naar een garage in de buurt. Tijdens het zoeken kom je op de site van Accudeal terecht. Deze prijzen zijn een stuk voordeliger dan bij de Mercedes dealer! Het feit dat de accu dezelfde dag gratis geleverd wordt, trekt je over de streep.

Terwijl je dochter nog even met de pony uitstapt, stop je de accu in je digitale winkelmandje en reken je af. Nadat jullie gelukkig weer veilig thuis zijn gekomen zie je al een verzendbevestiging in de mail. De accu wordt al om 18:00 geleverd! Diezelfde avond rijden jij en de kinderen nog met een gerust hart én een nieuwe accu naar de gele M om de goede afloop te vieren.

Conclusie

De Mercedes C-klasse is een betrouwbare auto in vele uitvoeringen. En of je nu in het bezit bent van een splinternieuwe of een occasion, je zoekt een accu van kwaliteit. Voor elke uitvoering vind je bij ons de juiste accu. En dat voor een scherpe prijs.