Terugbetaling

<- terug naar Bestellen en betalen

Hoe betalen we jou terug?

Hoe we jou terugbetalen is afhankelijk van hoe je hebt betaald. Maar natuurlijk ook aan wat je hebt teruggestuurd!

Heb je betaald met een creditcard? Dan zal de blokkering op je kaart binnen 5 werkdagen na retour ontvangst van het pakket worden opgeheven. Heb je iDeal gebruikt voor jouw betaling? Dan storten we het bedrag 5 werkdagen nadat we jou bestelling terug hebben ontvangen op je rekening. Voor vooruitbetalingen geld hetzelfde als voor iDeal.

Wat betalen we terug?

Heb je ervoor gekozen om je product te retourneren? Zodra wij deze retour onbeschadigd en ongebruikt hebben ontvangen zal het volledige aankoopbedrag terug betaald worden. Dit kan 5 werkdagen duren. Heeft de zending tijdens de reis schade opgelopen? Houd er dan rekening mee dat wij het aankoopbedrag van het geretourneerde product met schade, niet kunnen terugbetalen. Zorg er dus voor dat het product goed is ingepakt met genoeg opvulmateriaal.

Heb je meerdere producten besteld en retourneer je er maar 1? Dan krijg je uiteraard alleen het bedrag terug over het deel van de bestelling dat daadwerkelijk is teruggestuurd.

Status van de terugbetaling

Helaas kan je de status van de terugbetaling niet online inzien. Wij doen ons uiterste best dit zo snel mogelijk te regelen. Maar beloven dat de betaling 5 werkdagen na ontvangst van de retour zal worden gedaan.

Ik heb mijn terugbetaling niet ontvangen

Wij betalen altijd terug, 5 werkdagen na we je bestelling retour hebben ontvangen. Uiteraard is de ene bank de andere niet. Het kan dus per bank verschillen hoe snel het dan op uw rekening staat. Staat het bedrag na 7 werkdagen nog niet op uw rekening? Neem dan even contact op met onze klantenservice.

<- terug naar de Accudeal klantenservice