Accu voor een Kia Sportage

Een rode Kia Sportage

Het merk Kia, wat in het Koreaans bestaat uit twee karakters die samen vrij te vertalen zijn naar; Opkomende zon uit Azië, heeft sinds 1993 de Sportage in productie. Inmiddels is de derde generatie (vanaf 2010) van dit SUV zonnetje op de Europese markt te vinden in een aantal verschillende uitvoeringen. De accu onder de motorkap is de energie bron die er elke keer voor zorgt dat dit zonnetje gaat branden en alle functies voorziet van stroom.  

Voor alle generaties en uitvoeringen ben je bij ons aan het juiste adres voor een vervangende accu zodra uwe zonnetje moeite krijgt met opstarten. 

Welke accu is geschikt voor jouw Kia Sportage?

Welke accu je nodig hebt voor jouw Kia Sportage is makkelijk en snel te vinden in het aanbod hieronder. Wil je er echt zeker van zijn dat je de juiste kiest voor jouw specifieke model? Gebruik dan de kenteken check op de website! Het enige wat je dan nog moet doen is kiezen welk merk jij wil gebruiken.   

Kia Sportage accu zoeken op kenteken

Vind snel de juiste accu op basis van uw voertuiginformatie
Er zijn voor het kenteken geen resultaten gevonden.
Er zijn geen resultaten gevonden of er ging iets mis. Pas uw zoekopdracht aan en probeer opnieuw.

Zoeken op OE artikelnummer

Meest verkochte producten

Alles over Kia Sportage accu’s

Hulp bij het monteren

Voor hulp bij het monteren van de accu kan het makkelijke stappenplan gebruikt worden.

Accu’s voor alle Kia Sportage uitvoeringen

  • Kia Sportage (JE, KM) 2004 tot heden
  • Kia Sportage (QL, QLE) 2015 tot heden
  • Kia Sportage (SL) 2009 tot heden
  • Kia Sportage Terreinwagen 1994 tot 2005

Bestellen en bezorgen

Woensdag ochtend is het weer tijd om de kinderen naar school te brengen en daarna te beginnen aan de voorbereiding voor het taxi bedrijf tussen de verschillende sport/muziek verenigingen waar de kinderen heen en weer gependeld moeten worden in de middag na school.  

Iedereen op tijd in de Sportage gekregen en op naar school, helaas blijft het daarbij en is er geen enkele energie meer te vinden in de auto; de accu heeft het begeven!  

Kan natuurlijk gebeuren na een aantal jaren maar gebeurd toch echt op een vervelend moment, dan maar op de fiets de kinderen naar school en een auto lenen voor de middag. Helaas is er in de omgeving geen geschikte accu te vinden en zal het minstens een paar dagen duren voordat die beschikbaar komt. Gelukkig is daar Accudeal.nl! Via het invoeren van het kenteken binnen enkele seconden de juiste accu gevonden en voor 12:00 besteld dus die zelfde avond nog gratis thuisbezorgd! Volgende week gelukkig zonder zorgen beginnen aan het heen en weer crossen met de kinderen.  

Samenvatting

Een snelle levering, goed advies en een scherpe prijs? Koop dan jouw accu bij Accudeal.nl. Via de kenteken-check ben je snel voorzien van een aantal opties waaruit je kan kiezen! Lukt het niet? Bel of mail ons dan voor advies.