Accu voor een Kia Carens

Een zwarte Kia carrens

De dynamische Kia Carens is sinds het jaar 2000 op de markt. Een stuk vlotter dan zijn voorganger en dat is te merken aan de populariteit! Binnen een aantal jaar zijn er al verschillende generaties ontwikkeld. De auto is ontwikkeld in zowel MPV als Stationwagen. Met zoveel ruimte in de auto is deze uiterst geschikt voor gezinnen of als je met de auto op vakantie gaat en veel mee moet nemen. Deze auto staat voor je klaar als je hem nodig hebt en laat jou niet zomaar in de steek! Toch kan het wel eens gebeuren dat de accu het begeeft. Bijvoorbeeld door temperatuurverschillen of omdat je de lichten wel eens aan laat staan. Om jou te helpen onderweg te kunnen blijven levert Accudeal.nl snel en voordelig een passende accu voor in jouw Kia Carens! 

Welke accu is geschikt voor jouw Kia Carens?

In ons ruime assortiment hebben wij altijd wel een accu voor uw Kia Carens. Er zijn meerdere modellen dus kom je er niet helemaal uit voer dan je kenteken in of mail onze klantenservice met jouw vraag. Ook mag je altijd even langskomen met de desbetreffende auto en/of accu als je wil dat er even wordt meegekeken in de auto zelf. 

Kia Carens accu zoeken op kenteken

Vind snel de juiste accu op basis van uw voertuiginformatie
Er zijn voor het kenteken geen resultaten gevonden.
Er zijn geen resultaten gevonden of er ging iets mis. Pas uw zoekopdracht aan en probeer opnieuw.

Zoeken op OE artikelnummer

Meest verkochte producten

Alles over Kia Carens accu’s

Hulp bij het monteren

Als je zelf niet over alle technische kennis beschikt dan is er altijd de mogelijkheid om gebruik te maken van ons handige stappenplan. Lukt het nog niet helemaal dan zijn er ook handige filmpjes te vinden over het installeren van een accu, zo kan iedereen het!

Accu’s voor alle Kia Carens uitvoeringen

  • Kia Carens I (FC) 1999 tot 2002
  • Kia Carens II MPV (FJ) 2002 tot heden
  • Kia Carens III MPV (UN) 2006 tot heden
  • Kia Carens IV 2013 tot heden

Bestellen en bezorgen

Morgen gaan de kinderen weer op de schoolfoto. Dus vandaag ga je nog even snel langs de kapper met ze als ze uit school komen. Op woensdagmiddag is er meestal wel plek bij de kapper, maar je rijdt na het boodschappen doen toch maar even snel langs om te informeren of er wel plek is. De auto start maar moeizaam op de parkeerplaats van de supermarkt. Direct baart dit je zorgen want morgen is er heel de dag regen voorspeld en je wil niet dat de kinderen verregend op de foto staan. Je besteld direct een nieuwe accu bij Accudeal.nl want je ziet het al gebeuren dat hij het morgen helemaal niet meer doet.

Diezelfde avond wordt gelukkig meteen de nieuwe accu geleverd en deze doet het perfect! Omdat de accu er net in zit moet je een stukje rijden, een goed moment om een ijsje te gaan halen met het hele gezin! 

Samenvatting

Wil jij de juiste accu voor jouw Kia Carens voordelig en met een snelle levering in huis hebben? Koop je accu dan online bij Accudeal.nl. Het is ook mogelijk om de accu af te komen halen. Door de makkelijke hulpmiddelen heb je makkelijk de juiste accu voor jouw Kia gevonden.