Kawasaki Motor Accu

Kawasaki Logo

Naast Suzuki en Honda is er natuurlijk ook nog Kawasaki wat een wereldwijd bekend motorfiets merk is uit Japan. Net als Suzuki en Honda is de productie van motoren en motorfietsen niet het oorspronkelijke product wat Kawasaki maakte. De accu’s voor de motor maakt Kawasaki ook niet zelf. Een originele Kawasaki accu bestaat dan ook niet.

De oorsprong bij Kawasaki ligt in de scheeps- en luchtvaartuigen die hun orders voornamelijk van de overheid kregen. Toen deze orders terug begonnen te lopen is het bedrijf op zoek gegaan naar een andere mogelijkheid om hun kennis en vakmanschap te gebruiken. Dit resulteerde in 1949 in de eerste motorfiets van Kawasaki met een klein 154cc-kopkleppertje en werd er vanaf 1954 ook een tweetaktblok geleverd aan Meihatsu, wat weer een onderdeel was van Kawasaki Heavy Industries Ltd.

Hierna kwamen al gauw snellere twee- en drie cilinder motoren die de strijd aan konden gaan met de andere motorfiets producenten. Een van Kawasaki’s meest beroemde motorfietsen is de Z 900 die ook wel King of the road wordt genoemd.

Ook dit Japanse motorfiets merk is tot op de dag van vandaag actief in vrijwel elke tak van motorsport en behaald hier en daar mooie successen. Zo is onze Roan van de Moosdijk actief in de World MX2 Motorcross Championship op een Kawasaki KX450 en behaalt al aardig wat punten in dit kampioenschap.

Hoe vind je de juiste accu voor jouw Kawasaki motor?

Een vervangende accu vinden voor jouw Kawasaki kan een hoop verwarring geven door de enorme keuze aan maten voor een motorfiets accu. Gelukkig hebben de producenten van motorfiets accu’s hier iets op gevonden, ze hebben elke maat een eigen code gegeven. Deze code kan per merk aan het begin net een ander lettertje hebben maar de letters en cijfers daarna zijn wel hetzelfde.

Enkele voorbeelden van dit soort codes zijn; YB12A-A, YTX9-BS, YTZ14S-BS, etc.

Mocht je er toch niet helemaal uitkomen wat nou de juiste code is dan kan je altijd onze klantenservice voor advies vragen.

Kawasaki Accu zoeken via model

Vind snel de juiste accu op basis van uw voertuiginformatie
Er zijn geen resultaten gevonden of er ging iets mis. Pas uw zoekopdracht aan en probeer opnieuw.

Meest verkochte producten

Alles over Kawasaki accu’s

Een motorfiets accu houdt het op zichzelf helaas niet lang vol om voldoende spanning te behouden zonder dat de accu wordt bijgeladen. Bij weinig gebruik is het altijd aan te raden om de accu eens in de twee weken even aan de druppel lader te leggen om de accu in goede conditie te houden.

Kom je er vlak voor het weekend achter dat de accu toch te lang heeft stil gestaan? Dan heeft Accudeal.nl de juiste motorfiets accu voor jou! Voor 12:00 besteld is dezelfde avond nog in huis en dus op tijd om in het weekend een mooie tocht te maken.

Kawasaki D-Tracker

Lees meer over accu’s voor je Kawasaki D-Tracker

Kawasaki Eliminator

Lees hier alles over accu’s voor je Kawasaki Eliminator

Kawasaki Estrella

Lees meer over accu’s voor je Kawasaki Estrella

Kawasaki GTR

Lees hier alles over accu’s voor je Kawasaki GTR

Kawasaki KLE

Lees meer over accu’s voor je Kawasaki KLE

Kawasaki KLR

Lees hier alles over accu’s voor je Kawasaki KLR

Kawasaki KLX

Lees meer over accu’s voor je Kawasaki KLX

Kawasaki KX

Lees hier alles over accu’s voor je Kawasaki KX

Kawasaki Ninja

Lees meer over accu’s voor je Kawasaki Ninja

Kawasaki Versys

Lees hier alles over accu’s voor je Kawasaki Versys

Kawasaki Vulcan

Lees meer over accu’s voor je Kawasaki Vulcan

Kawasaki W

Lees hier alles over accu’s voor je Kawasaki W

Kawasaki Zephyr

Lees meer over accu’s voor je Kawasaki Zephyr

Kawasaki ZRX

Lees hier alles over accu’s voor je Kawasaki ZRX

Kawasaki ZX

Lees meer over accu’s voor je Kawaski ZX

Kawasaki ZZ-R

Lees hier alles over accu’s voor je Kawasaki ZZ-R