Accu voor een Hyundai iX20

Een grijze Hyundai ix20

De ingetogen Hyundai iX20 heeft eigenlijk nooit de waardering gekregen die het verdient. Want wat een fijne auto is dit! Er zijn weinig tot geen mankementen bekend, waardoor dit model met recht een betrouwbare auto genoemd mag worden.  De auto beschikt over veel ruimte zonder een “grote”auto te zijn. Ben jij in het bezit van deze kwaliteit auto en ben je op zoek naar een nieuwe accu? Wij hebben de juiste accu voor elk type. 

 

Welke accu is geschikt voor jouw Hyundai iX20?

Of je nu een ouder model rijdt of een gloednieuwe iX20, wij hebbend de juiste accu. Zeker modellen die na de facelift van 2015 zijn geproduceerd, hebben een wat sterkere accu nodig. Dit omdat er meer technische specificaties op de auto zijn geplaatst die stroom verbruiken. Om erachter te komen welke accu geschikt is, hebben we een aantal zoekopties voor je. Het makkelijkst is om je kenteken in te voeren in de zoekmachine. Wij geven je een aantal opties, waarbij je alleen nog maar de afmetingen en capaciteit hoeft te controleren. Je kunt ook handmatig het type selecteren. Heb je hier graag wat hulp bij? Bel onze klantenservice voor extra advies.  

Hyundai iX20 accu zoeken op kenteken

Vind snel de juiste accu op basis van uw voertuiginformatie
Er zijn voor het kenteken geen resultaten gevonden.
Er zijn geen resultaten gevonden of er ging iets mis. Pas uw zoekopdracht aan en probeer opnieuw.

Zoeken op OE artikelnummer

Meest verkochte producten

Alles over Hyundai iX20 accu’s

Hulp bij het monteren

Nu je de juiste accu gevonden hebt, wil je deze natuurlijk zo snel mogelijk gemonteerd hebben. Dat je daar tegenwoordig geen monteur meer voor nodig hebt, laten we je zien in dit handige stappenplan. Stap voor stap laten wij je zien hoe makkelijk dit eigenlijk is.

Accu’s voor alle Hyundai iX20 uitvoeringen

  • Hyundai iX20 (JC) 2010 tot heden

Bestellen en bezorgen

Met jouw Hyundai iX20 is nooit iets mis. Al jaren rij je zonder zorgen en met plezier stad en land af. Maar na een aantal jaren werkt het start-stop systeem niet meer. Dat zou wel eens kunnen betekenen dat je accu aan vervanging toe is. Dat is een mooi klusje voor het weekend. Op vrijdag zoek je makkelijk de juiste accu op Accudeal.nl. Deze kan al op zaterdag gratis bezorgd worden, dat is nog eens snel. Na het installeren werkt je start-stop systeem weer zoals het moet en kun je weer jaren verder rijden.

Samenvatting

Misschien een beetje ondergewaardeerd maar van grote klasse, dat is de Hyundai iX20. Wanneer je voor dit model een accu zoekt wil je dat deze net zo betrouwbaar is als jouw auto. Bij Accudeal weet je zeker dat je een accu van kwaliteit kiest, waar je nog jaren plezier van hebt.