Accu voor een Hyundai i30

Een lichtblauwe Hyundai i30

De i30 is in Europa geïntroduceerd op de Salon van Genève op 6 maart 2007. Deze auto is gebouwd op het platform van de Kia Cee’d. De Koreanen hebben er inmiddels drie carrosserie varianten van op de markt gebracht; een Stationwagen, Hatchback en een Fastback. 

De grote betrouwbaarheid waar Hyundai vaak om geroemd wordt is ook bij dit model weer volledig tot zijn recht gekomen. Naast de betrouwbare en zuinige motoren heeft Hyundai ook een zeer sportieve N-line geïntroduceerd. Daarvan zijn er een aantal actief in het WTCR kampioenschap mét een Nederlandse coureur, Nick Catsburg, achter het stuur.  

Ook de Fastback is er in een N-line variant en heeft zelfs een wereld record op zijn naam staan, van Rome naar Parijs in slechts 8 minuten en 18 seconden. Weliswaar niet tussen de Franse en Italiaanse hoofdstad maar in Denenmarken tussen de plaatsen Rom en Paris. 

Evenals in de racerij gaan er bij de Hyundai i30 wel eens onderdelen kapot of moeten vervangen worden voor slijtage. De accu is hier geen uitzondering op. Aangezien Hyundai zelf geen accu’s produceert zijn er meerdere merken beschikbaar die je als vervanging kan plaatsen en zijn te vinden op deze pagina. 

Welke accu is geschikt voor jouw Hyundai i30?

Voor de Hyundai i30 zijn er door de verschillende motor uitvoeringen ook verschillende accu’s nodig per model. Dit kan nog wel eens een lastige klus zijn in de wirwar van het internet met nét elke keer even een andere variant. Gelukkig is het met onze zoekmachine op kenteken een kinderspel en is het daarna alleen nog de juiste afmetingen en capaciteit kiezen voor de vervangende accu en bestellen maar! 

Hyundai i30 accu zoeken op kenteken

Vind snel de juiste accu op basis van uw voertuiginformatie
Er zijn voor het kenteken geen resultaten gevonden.
Er zijn geen resultaten gevonden of er ging iets mis. Pas uw zoekopdracht aan en probeer opnieuw.

Zoeken op OE artikelnummer

Meest verkochte producten

Alles over Hyundai i30 accu’s

Hulp bij het monteren

Na het memory spelletje spelen met de zoekmachine heb je de juiste accu voor je i30 besteld en ontvangen. Na het openen van de motorkap staar je een beetje ongemakkelijk naar de plek waar de accu zit, hoe werkt dat ook alweer? Geen nood! Op onze website vind je een gemakkelijk stappenplan om zelf de accu te vervangen onder het kopje; Hoe vervang je zelf een auto accu?

Accu’s voor alle Hyundai i30 uitvoeringen

  • Hyundai i30 (FD) 2007 tot 2012
  • Hyundai i30 (GD) 2011 tot heden
  • Hyundai i30 (PDE, PD, PDEN) 2016 tot heden
  • Hyundai i30 Coupé 2013 tot heden
  • Hyundai i30 Fastback (PDE, PDEN) 2016 tot heden

Accu’s voor alle Hyundai i30 Stationwagen uitvoeringen:

  • Hyundai i30 Stationwagen (FD) 2007 tot 2012
  • Hyundai i30 Stationwagen (GD) 2012 tot heden
  • Hyundai i30 Stationwagen (PDE) 2017 tot heden

Bestellen en bezorgen

Vrijdag ochtend begint de zon achter de horizon te verschijnen en met een voorspelde temperatuur van rond de 20 graden krijg je zin om een mooie tocht te maken in je Hyundai i30. Om een beetje te besparen op de brandstof kosten heb je destijds gekozen voor een 1.0 T-GDI met 120pk, gelukkig krijg je vaak genoeg het gevoel dat je in een N-line rijd door de turbo op de motor en het lage gewicht van de auto.  

Helaas is de Nürnburgring iets te ver om even een mooi tochtje te maken over de Nordschleife maar de Utrechtse heuvelrug bied een even mooi toneel voor een beetje leuk bochtenwerk en idyllische plaatjes. Zodra je de auto in stapt en wil starten geeft het draaien van de sleutel helaas geen sjoege, de accu blijkt helemaal leeg te zijn! Het weekend staat voor de deur en in de omgeving zijn de garages na het middag uur eigenlijk al dicht om het weekend in te luiden. Snel het internet op om daar maar wat te zoeken en gelukkig, Accudeal.nl is de redder in nood! Voor 12:00 besteld is dezelfde avond nog in huis. Direct na het eten snel de accu vervangen en nog de avond schemer in rijden door de Utrechtse heuvels. 

Samenvatting

De veelzijdige Hyundai i30 is een moderne auto met een mooi scala aan elektronische accessoires om de rijervaring te verbeteren. Hiervoor is natuurlijk wel een accu nodig met de juiste capaciteit om dit allemaal te ondersteunen. Voor elke uitvoering van de Hyundai i30 hebben wij bij Accudeal.nl de juiste accu beschikbaar en is gemakkelijk te bestellen in onze webshop.