Accu voor een Honda Insight

Een donkergrijze Honda Insight

Het Japanse Honda kwam in 1999 met een vernieuwend product op de markt. De Insight was namelijk één van de eerste auto’s waarbij een elektromotor werd toegevoegd. Het eerste hybride model was geboren! Deze nieuwe technologie stond nog volledig in de kinderschoenen en was feitelijk een toekomstbeeld. Dit is ook te herleiden naar het uiterlijk van de eerst geproduceerde Insight’s. Deze zagen eruit als een auto uit de toekomst, gestroomlijnd en al. Later geproduceerde modellen werden weer hedendaags aangekleed. Ondanks dat de accu in het achterste gedeelte van de kofferbak is geplaatst, wordt de Insight nog steeds geroemd om zijn bagageruimte.  Deze innovatieve auto was een voorloper voor veel huidige hybride modellen. Een echte trendsetter dus! 

Welke accu is geschikt voor jouw Honda Insight?

Ben je in het bezit van een Honda Insight en op zoek naar een nieuwe accu? Dan ben je hier goed. Sinds 1999 zijn er een aantal generaties gemaakt, en deze hebben niet allemaal dezelfde accu. 
Om erachter te komen welke accu geschikt is voor jouw model, hebben we een aantal handige zoekopties op de website. Je kunt uiteraard bij ons totale aanbod van auto accu’s kijken en daar filteren op capaciteit, merk of afmetingen. Maar je kunt ook je kenteken invoeren in de zoekmachine. We geven je dan een aantal mogelijkheden voor jouw auto. Controleer de afmetingen en capaciteit met je huidige accu, en je bent klaar.

Honda Insight accu zoeken op kenteken

Vind snel de juiste accu op basis van uw voertuiginformatie
Er zijn voor het kenteken geen resultaten gevonden.
Er zijn geen resultaten gevonden of er ging iets mis. Pas uw zoekopdracht aan en probeer opnieuw.

Zoeken op OE artikelnummer

Meest verkochte producten

Alles over Honda Insight accu’s

Hulp bij het monteren

Zodra je de juiste accu hebt gevonden, wil je deze natuurlijk zo snel mogelijk in je auto hebben. 

Nu staan er talloze filmpjes op internet waar je kunt zien hoe je dit doet. Maar lees je het liever even door, dan hebben we een makkelijke handleiding waarin we je stap voor stap uitleggen hoe je dit kunt doen. 

Accu’s voor alle Honda Insight uitvoeringen

  • Honda Insight (ZE) 2000 tot 2006
  • Honda Insight (ZE) 2009 tot heden

Bestellen en bezorgen

Het is herfstvakantie! Aangezien je nog een paar vakantiedagen over hebt, besluit je lekker met je kinderen mee te doen en vrij te nemen. Er staan wat leuke uitjes op de planning. Een middag langs opa en oma, een dagje dierentuin, jouw Honda Insight komt wel aan de kilometers deze week. 
Voor vandaag staat een bak-middag op het programma en je wilt nog even langs de supermarkt voor de laatste ingrediënten. Terwijl de kinderen zich bij de buren vermaken, stap jij snel de auto in. Het rustgevende vakantiegevoel verdwijnt al snel als je auto niet wilt starten. Daar gaan de plannen!

Gelukkig kan de buurman je met wat startkabels op weg helpen, maar je zult toch echt een andere accu moeten gaan kopen. Hij weet gelukkig een fijn adresje, met goede prijzen en snelle bezorging. Via Accudeal.nl bestel je makkelijk de juiste accu en een paar uur later wordt deze al bezorgd! 
De buurman wil hem best voor je installeren, in ruil voor een stukje van de gemaakte baksels. Een prima deal! 

Samenvatting

De Honda Insight was een pionier op het gebied van Hybride auto’s. Met zijn futuristische uiterlijk begon de auto een revolutie in auto land. Een auto om trots op te zijn dus. Wij verkopen voor elke Honda Insight de juiste accu. Wil je graag meer advies? Neem dan zeker contact op met onze klantenservice.