Accu voor een Honda CR-V

Een rode Honda CR-V

Dit model van Honda is al op de markt sinds 1997. Deze grote auto van maar liefst 4,50 meter lang is een voorloper in het segment van de wat meer compacte SUV’s. Honda is geen Engels merk, maar toch wordt dit voertuig geproduceerd in het Engelse Swindon. CR-V staat voor Comforable Runabout Vehicle. Deze auto was in de beginfase optioneel leverbaar met een douche die dan bevestigd kon worden aan de achterklep. Met deze optie onderscheidt de auto zich niet alleen van andere merken maar straalt ook comfort uit. Simpele ritjes als de kinderen uit school halen of even boodschappen doen kan natuurlijk maar ook voor vakanties met de auto is deze auto uitermate geschikt. 

Welke accu is geschikt voor jouw Honda CR-V?

Tegenwoordig worden de nieuwere types gemaakt met een 2.0 liter benzinemotor. De auto heeft een vermogen van 155 pk. Later kwam er nog een EX-uitvoering, deze had geen motische verschillen. Enkel op visueel vlak zit er een verschil tussen beide. Welke accu je nodig heb dat kan je uitzoeken door te kijken welke accu er momenteel in de auto zit. Op het etiket van de accu staat het ampère en de koudstart (CCA). Mocht je er toch niet zeker van zijn dat je de goede accu uitkiest, bel dan even met onze klantenservice! Te bereiken via: 085-0409019

Honda CR-V accu zoeken op kenteken

Vind snel de juiste accu op basis van uw voertuiginformatie
Er zijn voor het kenteken geen resultaten gevonden.
Er zijn geen resultaten gevonden of er ging iets mis. Pas uw zoekopdracht aan en probeer opnieuw.

Zoeken op OE artikelnummer

Meest verkochte producten

Alles over Honda CR-V accu’s

Hulp bij het monteren

Als de accu eenmaal bij je in huis is wil je deze natuurlijk direct installeren en snel weer de weg op. Je hebt voor het installeren geen technische kennis nodig. Via het overzichtelijke stappenplan zie je direct hoe makkelijk het is om zelf je accu te vervangen voor een nieuwe accu. Ook zijn er online filmpjes te vinden die dit haarfijn uitleggen! 

Accu’s voor alle Honda Accord uitvoeringen

  • Honda CR-V I (RD) 1995 tot 2002
  • Honda CR-V II (RD) 2001 tot 2007
  • Honda CR-V III (RE) 2006 tot heden
  • Honda CR-V IV (RM) 2012 tot heden

Bestellen en bezorgen

Het is weer dinsdagochtend en dat betekend dat je een vergadering hebt voor werktijd. Om zo relaxed mogelijk op werk aan te komen besluit je met de auto te gaan. De trein is toch wat onvoorspelbaar zo in de ochtend en er staan belangrijke punten op de agenda. Je stapt in de auto en ontdekt direct dat de auto niet start en dus de accu leeg is. Dat is echt vervelend want nu moet je alsnog haasten om de trein te halen en zo kom je minder relaxed aan op werk. Snel haast je je op je fiets naar het station door de regen.. zal je altijd zien.

Eenmaal op werk aangekomen check je de weersvoorspelling en zie je dat het heel de week gaat regenen. Nu direct maar een nieuwe accu bestellen zodat je met de auto kan de rest van de week. Door op kenteken te zoeken vind je direct de goede accu voor jouw auto. Diezelfde avond rond etenstijd komt de nieuwe accu en deze zet je er meteen in. De volgende dag ga je relaxed naar je werk. 

Samenvatting

Een juiste accu voor jouw Honda CR-V koop je voordelig bij Accudeal.nl. Deze wordt gratis geleverd bij jou thuis. Is de accu voor 12 uur in de middag besteld? Dan wordt hij diezelfde avond geleverd indien gewenst!