Accu voor een Ford Focus

Een blauwe Ford Focus

Ben jij in het bezit van een Ford Focus en op zoek naar een nieuwe accu? Dan ben je bij Accudeal.nl aan het juiste adres!

De Ford Focus is het grote verkoopsucces van Ford. Sinds de start in 1998 is het succes alleen maar gegroeid. Maar liefst tweemaal is deze bolide uitgeroepen tot auto van het jaar. En in 2012 was het zelfs de best verkopende auto ter wereld! Zowel de Hatchback als Stationwagen zijn in verschillende modellen op de markt gekomen. Zo zijn er de groene ECOnetic en de Ford Focus Electric. De Electric werd vooral onder zakelijke rijders goed ontvangen.

Niet alleen onder de zakelijke rijder is deze auto geliefd. Zelfs Paus Fransiscus rijdt rond in deze auto. Een top auto dus! Alleen accu’s maken, kunnen ze niet bij Ford. Gelukkig hebben wij daar wel verstand van!

Welke accu is geschikt voor jouw Ford Focus?

Niet elk model van de Ford Focus heeft dezelfde accu. Om erachter te komen welke accu het beste bij jouw Ford Focus past hebben we een aantal zoekopties voor je. Vul bijvoorbeeld je kenteken in, in de zoekmachine. Of selecteer op vermogen of afmetingen. Heb je nog vragen? Dan kan je 6 dagen per week contact opnemen via chat, e-mail, telefoon en al onze social media kanalen.  

Ford Focus accu zoeken op kenteken

Vind snel de juiste accu op basis van uw voertuiginformatie
Er zijn voor het kenteken geen resultaten gevonden.
Er zijn geen resultaten gevonden of er ging iets mis. Pas uw zoekopdracht aan en probeer opnieuw.

Zoeken op OE artikelnummer

Meest verkochte producten

Alles over Ford Focus accu’s

Hulp bij het monteren

Na het bestellen krijg je een bestelbevestiging en kan je je bestelling via je account volgen. Je ziet dat we ook tips en tricks hebben voor het monteren van jou accu. Dat is handig! Laat je die vast bekijken. Na het bekijken heb je al een mailtje van ons gehad dat je bestelling onderweg is. Dat is snel! Nog een filmpje kijken over het inzetten van de accu en je bent er helemaal klaar voor om je Ford Focus weer te reanimeren.  

Accu’s voor alle Ford Focus uitvoeringen

 • Ford Focus (DAW), DBW) 1998 tot 2009
 • Ford Focus C-MAX (DM2) 2003 tot 2007
 • Ford Focus II (DA, HCP, DP) 2004 tot 2013
 • Ford Focus II Cabriolet 2006 tot 2010
 • Ford Focus II Turnier (DA, FFS, DS) 2004 tot 2012
 • Ford Focus III 2010 tot heden
 • Ford Focus Turnier (DNW) 1999 tot 2007

Accu’s voor alle Ford Focus Bestelwagen uitvoeringen

 • Ford Focus Bestelwagen/Bus (DNW) 1998 tot 2005
 • Ford Focus II Bestelwagen/Bus 2004 tot 2011

Accu’s voor een Ford Focus Sedan uitvoering

 • Ford Focus II Sedan (DB, FCH, DH) 2005 tot heden
 • Ford Focus III Sedan 2010 tot heden

Bestellen en bezorgen

Daar sta je dan, bij het tankstation waar je een gestopt bent voor een bakkie koffie, hier was je al bang voor. Je trouwe Ford Focus had al moeite met starten vanmorgen maar eigenwijs dat je was ben je toch weggereden. Je belt de garage en schrikt van de prijzen. Je krijgt een tip van de pompbediende om eens op internet te kijken. Nadat je de ANWB gebeld heb moet je toch wachten.  Je komt op onze pagina terecht. Wat handig! Een kenteken-zoekfunctie en tips waar je op moet letten bij het aanschaffen van een accu. Zo meteen gelijk maar even de specificaties bekijken, de ANWB kan je daar vast wel mee helpen.  

Met maar liefst 6 betaalmogelijkheden is er altijd wel een manier voor jou om handig te betalen. Zit je op je werk en wil je het even gauw in je pauze doen? Je kan bij ons ook betalen met PayPal, handig dan ben je gelijk verzekerd. Na het bestellen krijg je van ons een orderbevestiging en kan je de status van je bestelling volgen. Zelfde dag bezorgd? Om 16:00 uur krijg je van ons een track & trace waarop je je pakket kan volgen. Niet thuis? Laat ons dan even weten bij welke buren we het mogen afgeven! 

Samenvatting

Voor je betrouwbare Ford Focus koop je makkelijk, snel en voordelig een accu bij Accudeal.nl.