Accu voor een Ford Ka

Een witte Ford Ka

De welbekende Ford Ka, wie kent deze kleine stadsauto niet. Een auto die je overal in de stad kwijt kunt door zijn smalle formaat. Ford bracht dit model voor het eerst in 1996 op de markt. Niet lang na de lancering heeft de auto de zilveren medaille gewonnen voor “Auto van het Jaar”. Een grote belofte!

Sinds de verschijning van deze karakteristieke 4-wieler zijn er wel een aantal aanpassingen gemaakt. Zo hebben de makers meer elementen van de 500 aangebracht om het uiterlijk meer met de tijd mee te laten gaan. Ook de technische aspecten hebben een flinke update gekregen. Spraakherkenning en parkeerhulpen zijn namelijk niet meer weg te denken tegenwoordig.

Ben jij in het bezit van deze iconische auto en op zoek naar een accu? Lees dan vooral verder!

Welke accu is geschikt voor jouw Ford Ka?

Omdat de Ford Ka sinds 1996 rond rijdt zijn natuurlijk verschillende bouwjaren en uitvoeringen van. Weet je niet precies welke jij hebt? Je kunt gebruik maken van onze handige kenteken zoekfunctie op de website. Het enige wat je daarna nog te doen staat is controleren aan de hand van de afmetingen/pool layout en functie of de specificaties overeen komen met de batterij die er nu in zit.  

Ford Ka accu zoeken op kenteken

Vind snel de juiste accu op basis van uw voertuiginformatie
Er zijn voor het kenteken geen resultaten gevonden.
Er zijn geen resultaten gevonden of er ging iets mis. Pas uw zoekopdracht aan en probeer opnieuw.

Zoeken op OE artikelnummer

Meest verkochte producten

Alles over Ford Ka accu’s

Hulp bij het monteren

Aangezien je geen zin hebt om elke dag in de regen en kou door de stad te fietsen wil je je accu natuurlijk zodra hij binnen is zo snel mogelijk monteren. Bekijk deze handleiding om te zien hoe je dat makkelijk zelf kunt doen! 

Accu’s voor alle Ford Focus uitvoeringen

  • Ford Ka (RB) 1996 tot 2008
  • Ford Ka (RU8) 2008 tot heden
  • Ka+ (UK, FK) 2014 tot heden

Bestellen en bezorgen

Voor 12:00 uur besteld en vanavond gratis bezorgd, dat is nog eens service en precies waar je naar op zoek bent! Na een drukke werkdag kom je doorweekt van het weer op de fiets drijfnat thuis. Je bekijkt de track & trace link die je om 16:00 uur hebt ontvangen en ziet dat de chauffeur over een half uurtje al voor de deur staat. Dat is handig! Je hebt je oude accu al gedemonteerd en die staat al klaar voor de chauffeur om mee te nemen. Scheelt jou weer een eind rijden naar het milieupark. De bezorger belt aan en geeft aan dat hij de oude accu al in zijn bus gezet heeft en wenst je een prettige avond. Dat is mooi, nog even monteren en gelukkig kan je morgen kan je weer met de auto naar je werk!  

Samenvatting

Een nieuwe accu voor jou Ford Ka vind je bij accudeal.nl wil je ook nog eens een snelle levering? Bestel en betaal voor 12:00 uur en hij kan dezelfde avond nog bezorgd worden. Wil jij hem liever laten afleveren op een ander moment of tijdstip? Er zijn maar liefst 11 momenten in de week waarop je hem kan laten afleveren en dat ook nog eens voor een voordelige prijs!