Accu voor een Ducati XDiavel

Ducati Xdiavel

Ben jij in het bezit van een Ducati XDiavel en op zoek naar een nieuwe accu? Hieronder lees je meer over dit populaire model en bijhorende accu’s.

Toen in 2010 de Ducati Diavel werd gelanceerd kwamen er al snel special editions van dit model op de markt. In 2016 was daar dan de XDiavel waarbij Ducati zijn eerste band aangedreven motorfiets lanceerde. Hierdoor kon de motor een enorme acceleratie realiseren; van 0 tot 100 in 2.5 seconden!
Deze top Ducati wordt tot op heden nog steeds geproduceerd. Hij heeft in zijn introductie jaar gelijk de prestigieuze Red Dot Design Award.
Ondanks zijn duivelachtige prestaties is deze Ducati gebouwd als cruiser om comfortabel mooie ritten te maken en bochtige wegen aan elkaar te rijden.

Welke accu is geschikt voor jouw Ducati XDiavel?

Het mooie slanke design van de XDiavel kan natuurlijk niet ontsiert worden door een opzichtige accu, deze is dan ook mooi weg gewerkt en kan niet direct gezien worden. Doordat de accu netjes is weggewerkt in de krappe ruimtes zal er maar één bepaald type accu passen in jouw Ducati XDiavel . Om de juiste vervanging te vinden is het makkelijkste om de universele code die op de oude accu staat in het zoek venster te tikken. De universele code kan bijvoorbeeld de YTX20H-BS of de YB12B-BS zijn voor jouw Ducati.


Is het toch niet helemaal duidelijk welke accu er nu precies geschikt is voor jouw XDiavel? Onze klantenservice staat altijd paraat om hierin te assisteren! Bellen, mailen, chatten of whatsappen behoren allemaal tot de mogelijkheden om samen de juiste accu te vinden.

Zoeken op OE artikelnummer

Meest verkochte producten

Bestellen en bezorgen

Voor de zoveelste keer wordt er een mooi weekend voorspeld op het journaal. Maar inmiddels wacht je tot op de dag zelf wel of je de XDiavel uit de stalling haalt.
Voor het eerst in twee maanden blijkt de voorspelling het is een keer goed te hebben! De zon is goed aanwezig en warmt het asfalt al lekker op voor een prachtige dag. Een enorm contrast met de bliksem storm van drie dagen geleden. Zodra je de accu van de druppel lader wil pakken merk je op dat er geen enkel lampje brand. Je komt er achter dat de bliksem een kortsluiting heeft veroorzaakt in het pand waar jouw Ducati stond opgeslagen.

De accu was al bijna aan vervanging toe maar nu al helemaal. Met een voltmeter zie je dat hij maar 10 volt aangeeft, wat inhoud dat 1 van de cellen kapot is gegaan. Na een korte zoektocht op internet kom je uit bij Accudeal.nl waar ze altijd de juiste accu beschikbaar hebben! Na online de juiste accu besteld te hebben, kies je voor afhalen in één van de filialen. Twee uur later kun je met een gerust hart de weg weer op.

Samenvatting

Ook voor de Ducati XDiavel heeft Accudeal.nl de juiste motorfiets accu beschikbaar en snel geleverd. Van maandag tot en met vrijdag wordt de accu bij bestellen voor 12:00 dezelfde avond geleverd. Op zaterdag is de accu af te halen bij de geopende filialen. Hier vind je altijd de beste deal voor jouw accu!