Accu voor een Alfa Romeo Giulietta

Een grijze alfa romeo Giuletta

In 2009 kwam het Italiaanse Alfa Romeo met de opvolger van de 147, namelijk de Giulietta. Dit blijkt een succes! Tot wel 2 jaar op rij is dit model namelijk verkozen tot beste geïmporteerde auto. Qua uiterlijk lijkt de Giulietta op zijn voorganger, zo is de bekende grill en verborgen handgreen gebleven. Maar wie wat verder kijkt dan de buitenkant, ziet wel degelijk verschil. Zo beschikt deze Italiaan over een heus DNA systeem. Doormidel van een knop is namelijk het rijkarakter van de auto te beïnvloeden. Op deze manier kunnen stuurbekrachtiging en gas-respons worden beïnvloed.
De Giulietta is een populaire toerwagen. Een krachtige accu is daardoor gewenst. Alfa Romeo maakt zelf geen accu’s. Gelukkig hebben wij die wel!

Welke accu is geschikt voor jouw Alfa Romeo Giulietta?

Welke accu is nou geschikt? Je hebt je kenteken ingevoerd en er komen verschillende modellen uit. Gelukkig staat er een stappenplan bij maar wat is nou een start-stop systeem? Je vraagt het de chat-medewerker en krijgt vlot antwoord. Een start-stopsysteem schakelt de motor van de auto uit als je stilstaat. Dit is gunstig voor het verbruik en het milieu. Zodra je de koppeling weer indrukt start de motor weer en kan je je weg vervolgen. Dat heb je! Dat maakt de keuze alweer een stuk makkelijker.

Je moet nu alleen nog de afmetingen van je oude accu controleren, de stand van de polen en of het een AGM/EFB accu is. Na het nakijken kom je tot een keuze. Nog even je gegevens invullen en wachten maar! Het is tenslotte kwart voor 12 dus hij zou vanavond nog bezorgd moeten worden

Alfa Romeo Giulietta accu zoeken op kenteken

Vind snel de juiste accu op basis van uw voertuiginformatie
Er zijn voor het kenteken geen resultaten gevonden.
Er zijn geen resultaten gevonden of er ging iets mis. Pas uw zoekopdracht aan en probeer opnieuw.

Zoeken op OE artikelnummer

Meest verkochte producten

Alles over Alfa Romeo Giulietta accu’s

Hulp bij het monteren

Zelf je accu vervangen, dat klinkt best moeilijk. Maar wist je dat helemaal niet zo hoeft te zijn. Zeker niet als je gebruik maakt van onze handleiding. Daarin leggen wij je stap voor stap uit hoe je dit doet.

Accu’s voor alle Alfa Romeo Giulietta uitvoeringen

  • Alfa Romeo Giulietta (116) 1977 tot 1985
  • Alfa Romeo Giulietta (940) 2010 tot heden

Bestellen en bezorgen

De Giulietta to your Romeo is een waar plaatje. Deze auto met een romantisch uiterlijk is een van Alfa Romeo’s beste werk vinden we zelf. Jouw trouwe Giulietta brengt je dan ook al jaren van hop naar her maar helaas wilde ze vanmorgen niet meer starten. Je had al een paar weken zo een voorgevoel, ze deed er iets langer over om ’s morgen aan te gaan maar je hoopte dat het door de kou kwam. Snel bel je de garage en je schrikt welke prijs ze daar vragen voor het vervangen van je accu, dit moet goedkoper kunnen denk je en je duikt het internet op. Je komt op onze site terecht. Hey, wat handig een kenteken zoekfunctie. Je vult je accu in en ziet dat er verschillende merken en modellen naar voren komen. De prijs valt je reuze mee als je het vergelijkt met wat de garage vraagt.  

Je hebt de juiste accu uitgekozen, je wilt alleen dat hij bezorgd word bij je werk aangezien je auto daar voor de deur staat. In ons handige check-out scherm kan je een factuur en verzendadres aanvinken. Dat is handig. Nog even een notitie erbij voor de chauffeur en betalen maar met 1 van onze 6 betaalmethodes.

Samenvatting

Wil jij de beste prijs kwaliteit verhouding en een goed advies? koop dan je accu bij Accudeal. Altijd de beste prijs en gratis bij je thuis geleverd in Nederland en België. Makkelijk gevonden door middel van de kenteken check of door even te bellen met de hartelijke klantenservice